Prečo kupujete zelninu na trhoviskách, veď je všetka zo skladov!

Príspevok v téme: Prečo kupujete zelninu na trhoviskách, veď je všetka zo skladov!
Percento

Ludia neviem prečo ste všetci taký naivný a kupujete na trhoviskách vraj domácu zeleninu a ovocie. Všetko je to kúpené z centrálnych skladov kde nakupuje aj Lidl a ostatné supermarkety. Tý trhovníci medzi to strčia nejakú svoju jednu vec zo záhrady aby vás oklamali a ostatné nakupujú v tých skladoch. Vám to potom dávajú dobre predražené. Viem to, ja v takom sklade robím a vidím kto tu nakupuje. Neverte tým ludom čo to tam predávajú že to ony dopestovali alebo že to majú od niekoho kto to dopestoval. Je to čistá lož. Možno kedysi to tak bolo, ale dnes je už všetko zo skladov zo zahraničia, plné chémie. Nikomu sa totiž pri tých cenách v skladoch neoplatí doma nič pestovať. Radšej kúpia, vrazia na to svoj rabat a potom vám to draho predajú. Škoda že naši ludia sú taký zaslepený a na všetko naletia. Ale toto by mali vedieť lebo sa zbytočne spoliehajú na to že kupujú niečo zdravšie a ešte za to klamstvo aj niekomu platia.

BJ_2

Percento - nie kazdy to robi. Robi to bohuzial dost vela tychto "obchodnikov". Ale urcite nie kazdy. napriklad v dubravke na trhu pri saratove, viem ze maju vlastne, lebo take jablka jak od nich som nikdy v obchode nejedol. Ale aj ine veci maju kvalitne, velmi dobre melony. Opat v supermarkete nikdy nebol tak chutny melon ako od nich.
Cize pravda je taka, ze to musis vediet rozlisit, kto to robi a kto nie. Ale nerobia to vsetci.

Manzel433

Pozri kazdemu rozumnemu cloveku musi byt uplne jasne, ze maly predajca nedokaze vypestovat tolko zeleniny, ze by to dokazal predavat kazdy den niekolko mesiacov, ale vidno, ze sa aspon snazia vybrat zo skladu to lepsie a pokecaju s clovekom a tiez ta atmosfera a inak vystaveny tovar.

zambezi

Aj paradajka z Kauflandu vonia v lete. To len tie zimné nevoňajú. Akurát tie letné dovozové okrem vône majú aj plno chémie v sebe.

Luppi

Lebo milujem tie trhy plne farieb, voni a chuti. Kdekolvek na svete. A nie, vsetci nenakupuju v skladoch. Mame overeneho dodavatela z Madarska. Neskutocny cesnak, ze vam aj oci vypali, ziadny cinsky shit bez chute a vone, paradajky, zelenina.
Ovoniavam paradajky, jablka, kopor, zeler. Neskutocne vone. Paradajka, ktora vonia ako paradajka a jete ju ako jablko, len tak. Umela zelenina nevonia.

Bohatier

Ja aj preto lebo dam radsej zarobit slovenskemu obchodnikovy ktory tie peniaze nevyvezie za nase hranice a takto moze nasa krajna ekonomicky rast a bohatnut viacej ako ked si to kupim v nejakom Tescu ktore moje tazko zarobene odvezie zo Slovenska a vdaka tomu si moze dovolit zit nadstandartne Zapadna Europa.:P