Pauza, RNG

mia

Pre andie.Ano pisala som si nejake poznamky okolo roznych beznych problemov.Zdaju sa mi jeho rady velmi dobre a nakolko su na prirodnej baze,tak aj ked nieco vyskusame,nic sa nam nestane.Ja som uz nieco vyskusala a citim sa naozaj velmi dobre.Ked som porovnavala aj ceny vyrobkov tam napr.v jeho predajni,niekde pri Slimaku v Bratislave a tu v Kanade,tak skutocne ma vyborne ceny.Ale,paci sa mi,ze on ti poradi aj ine veci,co nemaju nic spolocne s jeho predajnou.Daval informacie ludom,kde sa mozu nieco viac dozvediet o svojich problemoch a pod.Skratka,mam poznamky iba v zosite a to si mozes aj ty urobit.Najdi si temy,ktore su pre teba zaujimave a vyber si nieco z jeho rad.Nikdy nevies,kedy sa ti ,alebo niekomu znamemu mozu zist jeho rady.Tak asi tolko.Pekny den.

andie

mia, fakt si si to zapisovala ? a mas to aj v eletronickej forme? ja lenze som sa na to pozerala trochu z hladiska nerealnosti ziskania rng spominanymi pripravkami, ale zistila som, ze som sa mylila..

rennka

RNG, tak si oddýchni, ale znova sa ukáž!:). Tvoje rady sú nesmierne cenné. Ak by si tu ty neradil, tak ja už by som na toto fórum málo kedy zavítala. Som len čítajúca a sem tam aj prispievateľka.

zala

Ďakujeme za všetko....nech ťa hreje pocit, že si mnohým z nás ukázal cestu ako sa lepšie postarať o svoje telo...mne konkrétne si dávnejšie poradil probiotiká a oreg. olej...olej ešte nemám,ale po dvoch týždňoch užívania probiotic. kapsúl som pribrala zo 45 na 47!!!chutí mi jesť a za to určite vďačím TEBE...ak sa budem riadiť tým, čo si mi poradil, určite sa dostanem na 50kg...veľmi Ti ďakujem a prajem veľa veľa zdravia a krásny život..pa pa

mia

Dakujem ti za tvoje rady,ktore si mi daval a tiez som si pisala do zosita rady,ktore si daval druhym.Raz sa mi to moze zist.Naozaj si mi velmi pomohol.Pokupila som si doplnky,ktore si mi poradil a velmi mi zabrali.Prajem ti vsetko dobre a verim,ze sa nam vratis,lebo bez teba,to uz neni ono.