drobné nehojace sa vyrážky

Príspevok v téme: drobné nehojace sa vyrážky
vyrazticka

Zdravim, chcem sa opytat, na tvari pri brade a pri sanke sa mi tvoria vzyrazky. jedna dve niekedy aj sest a nechce sa to hojit. nie je to akne, vzdy sa to zduri a scervena. jednu taku mam aj na lici. vobec sa to nehce hojit. ma v strede chrasticku akoby bola cerstva dvojdnova ale uz to mam tak aj dva mesiace. Docitala som sa, ze vzhlad pleti odraza stav criev. Je pravda, ze uz dlhsie mam problemy s nafuknutym bruchom, ked dodrziavam bezlepkovu dietu, tak je to lepsie. Vo stvrtok idem na krv, ci nemam celiakiu nakolko v rodine mame aj celiatikov, tak sa idem dat testovat. Teraz teda jem lepok, nech sa to zobrazi. Moze moja plet s tym suvisiet? Upravi sa to niekedy? Poznate dobru kozemticku v BA ktora by mi dala troska plet dokopy? Mam 30rokov, zena, uzivam HAK.

vyrazticka

no skor pri nejakom pohybe, staci aj rychlejsie dychanie, pri chodzi hlavne a na lacno inak ju necitim..pred tromi rokmi mi robili ultrazvuk v selzine som mala 1cm cystu odvtedy neviem.

GOING

Pod ľavým rebrom z boku ťa bolí alebo pri sedení aj tlačí, potom to môže to byť aj zväčšená slezina čo može zasa súvisieť s krvou
a logicky aj so železom.

vyrazticka

dakujem :) skusim teda pit viac vody. zajtra idem konecne k lekarovi uz som si spisala zoznam vsetkeho co ma trapi :D som dost unavena, naposledy mi z krvi vysla mierna anemia, tu mam teraz urcite zas. picha ma pod lavym rebrom pri obycajnej chodzi ked som nalacno :/ plus teda to divne travenie mlieko vobec nemozem pit to som jak balon a po pecive - nie kazdom ma nafukuje takisto..na potom ten hnilobny smrad vetrov..ako nie je to sranda fakt je to priserne :( nooa vyrazky..som zvedava co povie a co mi vyjde..napisem sem..no a idem si dat vodicku :)

GOING

Vidím, žlto-hnedé pruhy okolo očí.

Informačne vychádzam iba z tvojej fotografie.
Podľa čínskej knihy diagnostika podľa tváre tieto farebné zmeny okolo očí môžu signalizovať preťažené ladviny napr. z malého denného príjmu čistej vody a tekutín všeobecne.
Vonkajšia teplota stúpla, tak nestačí v lete piť toľko vody ako v zimných mesiacoch.V lete sa voda s povrchu tela odparuje viac.

Pokiaľ užívaš lieky, prípustná je aj táto alternatíva.

vyrazticka

dakujem. chcem sa este opytat na toto. co su to za zltohnede skvrny okolo oci? prikladam obrazok. nie je to modrina mam to na oboch ociach vsimla som si to vcera to co uz su tarecke skvrny ci co?

GOING

Je to metabolické.

Keď si pozrieš na internete diagnostiku tváre podľa čínskej med.
tak každá časť tváre odráža stav vnútorných orgánov.
Nemusí to byť primárne iba ten orgán na ktorej časti tváre sú vyrážky jemu prislúchajúce.

Na koži vidno všetko metabolické. Ak sú napr. postihnuté metabolizmom kĺby tak okrem iných príznakov býva okolo nich zhrubnutá pokožka (päty,hánky) a tiež farba kože do žlta. Pokožka odráža všetko aj kvalitu stravy. Ak zmeníš stavu tak to do 5 týždňov uvidíš na celej pokožke (ako keby si omladla).

Keď ti zistia príčinu a možno zmeníš/upravíš stavu, pokožka sa ti prirodzene sama vymení cca. do 30 dní (podľa hrúbky pokožky).