Chcem mať čistú pleť

munlajma

Ja by som odporúčala čistiace pleťové masky ako je s čierným uhlím a pod. Napríklad Viktoria Beauty Čierna zlupovacie maska s aktivným uhlím alebo na krasnadoma.sk nájdeš kopu takýchto masiek. Ale musíš sa o svoju pleť starať , bez tohoto nejde.

nastenya

Od vrasok alebo minivrasok vyborne pomaha kremik pantovy, alebo inaksie sa vola s vytazkami z parohov. Obsahuje vynikajuci extrakt. Da sa kupit na sibircanke.:-)

Angelika3

Simiona, ja si myslím, že vrásky môžu vznikať aj z napätia, keď človek nie je spokojný so životom.
Teda vieš, možno tá tvoja teta je navonok upravená, úspešná a akože spokojná, ale možno ju vnútorne niečo trápi, možno ju nemá kto kvalitne pomilovať, tak by sa jej možno tvár vyhladila, chech :-)

sjuzy

To ako keby som seba počula :-) myslím, že každá z nás chce čistú pleť- moja osobná skúsenosť je, že veľa urobí genetika a typ pleti, strava, prísun tekutín, spánok, životný štýl a nakoniec kozmetika akú používaš. na tie kefky som dostala názor, že je to veľmi "drsná metóda" zbavovania sa odumretých častí kože. oveľa šetrnejší je pravidelný peeling- ja striedam domáci peeling (krupica :-)v kombinácii s bambuckým maslom) s peelingom s ryžou od pure elements.

Cistaplet

Napisala som, že mi to potvrdila známa dietologička a taktiež kožná lekárka... A dietologičkyn vek neviem, odhadujem obe tak na 50tku, čo čakáš keď majú dlhoročnú prax a skusenosti :) Takže nemusíš si hned myslieť že som nejaké sprosté malé decko, ktoré si toto vymýšla. Stačí ísť na konzultáciu a pozisťovať si aj iné veci, ktoré človeka zaujímajú. Čiže asi by som to len tak nepísala keď to mám priamo podložené, ale kľudne sa aj nadalej stravuj zdravo, obmedzuj sa v jedle do konca života, nepi nič iné ako vodu, ked si myslíš že ti to pomáha tak prosim...