Neustále trasiem nohami

Príspevok v téme: Neustále trasiem nohami
ShakingLegs

Dobrý večer.
Už odmalička neustále trasiem nohami. Či už sedím, ležím, či stojím. Keď stojím, vyzerá to, akoby mi trebalo ísť na záchod.
Nieže by mi to mi to vadilo, ale niekedy ma na to niektorí upozorňujú. Aj psychologička sa na moje nohy stále pozerala a upozorňovala ma.
Odmalička pociťujem úzkosť, prešla som si aj ťažkou depresiou a toto ma ukľudňuje, no robím to aj vtedy, keď úzkosť nepociťujem (vedome).
Vtedy tá úzkosť bude asi v podvedomí.

Ja s tým proste neviem prestať. Je to nutkanie.
Už nemám nervy na to, že sa ma ľudia pýtajú, či chcem ísť na záchod. Moja mama sa zo mňa smeje.

ped

To je nejaká forma závislosti na tej aktivite. Mala by si sa snažiť vždy nejako udržať, začať s piatimi minútami a postupne stupňovať gramáž, pardón minutáž.

Patrik55

Tiez mikam chodidlami od detstva od ledy si pamatam . Ked sedim a mam vylozene nohy alebo ked lezim alebo zaspavam . Dovolim si tvrdit ze iba ked som v klude tak zacnem mikat zpravidlaniba kednym to je jedno ci z pravum alebo lavym chodidlom ..

milajar

Tak toto urcite nie je na vysmievanie, skor by ta ta mama mala vziat ku odbornicke, alebo ked si uz dospela, najst si dobru psychologicku, ludia si chvalia tu Lubu Albertovu, ja zial poradit neviem, ale prajem ti, aby si sa z toho dostala