166cm a 65kg

Príspevok v téme: 166cm a 65kg
Cokoladka24

Ahojte, chcela by som od vás radu. Mám plán za 3 mesiace schudnúť 10-15kg a potrebovala by som nejaké rady. Napríklad nejaké cviky, nejaké zdravé recepty a pod. Samozrejme viem že keď chcem toľko schudnúť a postupne si formovať postavu tak že základ je športovanie a správne vyvážené jedlo.

keksicek

Hubnu, takze si myslis,ze kwby som aj ja zacala skakat tych 20 min na svihadle,ze by som schudla? A k tomu bicyklovanie? Mam pekne nohy, len hore sa mi tak nechutne spajaju a velmi sa mi to nepaci. Tiez som zacala cvicit tak asi cca pred 5 dnami. Ak by som ku zdravemu stravovaniu pridala svihadlo,da sa dat dole zo stehien?
A aj to kilo,dve zhodit? Ak by si potom napisala' ci si schudla,isto by si tu pomohla par dievcatam,zenam

Hubnu

Ahoj, ja tiež chudnem. Tretí deň skáčem cez švihadlo a teraz mám váhu takú (vážila som sa teraz po vydatnom jedle), akú som mala pred týždňom hneď ráno :) ak si mladá, tak zvoľ 20 minút na švihadle,zdravú stravu každé tri hodiny a ešte si nájdi nejaký cvik. Ja k švihadlo cvičím ešte na body trimmeri. za dva týždne si odmeriam stehná a uvidím,či z nich dám dole aspoň jeden cm :)

Cokoladka24

Ja si myslím že za 3-4 kg za mesiac pri častej fyzickej aktivite a dobrej životospráve toľko určite schudnem... Ale tak chcela som len nejaké rady na nejaké cviky, lebo ako chodím už do fitka a taak není to iba o Tom že by som cvičila doma pretože tak by som určite neschudla toľko koľko chcem

Schlanke

Prečo chceš schudnúť až 15kg? To budeš už veľmi chudá. Ja som o 1 cm vyššia ako ty a mám 53 kg, keď trochu schudnem už na mne všetko visí :). Záleží tiež na tom, aký máš typ postavy, ak máš sklon priberať tak to tvoje schudnutie aj tak nebude mať dlhé trvanie.

Patrik38

Prepac ze to takto napisem ale to nedas . Za taku kratku dobu ? To robia vrcholny sportovci ktory vedia presne co robia opakuju to kazdorocne a trenuju niekolko krat do dna a su pod dozorom vyzivovych specialistov alebo ako to napisat . Trosku realne by som videl max 5 kg ak zamakas ;)