Som divna?

Príspevok v téme: Som divna?
Sarka023

Ahojte poprosila by som vas o vas nazor. Mam 21 rokov nemam moc kamaratov ani vztah. Som ten typ zeny ktora vyjadri svoj vlastna nazor s nikym sa nebabrem viac sa riadim rozumom nie emociami. Vo veci je to ze si nedokazem najst priatela. Dlho som mala psychicke problemy moji rodiacia su alkoholici velmi ma bili ako trojrocnu ma otec takmer znasilnil. Citim sa velmi rada psychicky na tom opat zacinam byt horsie stale sa mi chce iba plakat kricat neviem co dalej. Veľi by som chcela priatela no mam pocit ze nedokazem s nikym naviazat ziaden vztah pretoze nikomu neverim. Moji byvali priatelia bolo vzdy na zaciatku mili casom sa z nich vykluli agresori jeden ma dokonca viackrat znasilní no dalej sa to uz neriesilo pretoze sa nejakym casom na to zabil. Ostala som velmi narocna na muzov chcela by som niekoho kto by mi prejavoval lasku neponizoval by ma bol by pri mne aj v tazkych chvilach a hlavne aby to nebolo dalsie dieta ukryte v chlapskom tele. Ludia naokolo sa sice snazia so mnou zblizit vraj je so mnou sranda som mila a bla bla. Ale ja od seba kazdeho odhanam. Moji rodicia ma maju na haku spravaju sa ku mne ako k handre ani teosku nerespektuju to zme mam nejake problemy. Viackrat som sa liecila na depresie ale mam pocit zme to neprejde pokial neodidem z domu. No to je tazke aj ked som sa o to snazila nasetrila som si nasi mi vzali peniaze bud na alkohol alebo aby otec mohol hadzat do automatov. Uz som zufala nechcem byt do konca zivota bez priatela mam aj strach pretoze ked si niekoho najdem nasi mi ho zakazuju zavru ma doma a nikam ma nepustia co vzdy ten vztah ukonci. Mate nejake rady? Nemam kam ist setri sa mi iba tazko kedze mi vzdy tie peniaze vezmu. Uz sa stalo ze som si aj siahla na zivot no ja sa nechcem zabit chcem iba vykorculovat z tejto zlej situacie a mat konecne plnohodnotny vztah s opacnym pohlavim. Velmi by ma potesili vase nazory dakujem vam.
Sarka

Sarka023

Kimmy_CA
Ahoj ja viem ze by som sa mala na nich vykaslat len ja ako velku nevyhodu u seba beriem to ze som presne ten typ cloveka ktoremu mozu rodicia akokolvek ublizit vzdy si ich budem vazit pomahat im aj keby som sa mala zodret z koze pretoze rodicia su iba jedni. Ja viem ze to nie je najlepsi pristup v takomto pripade a velakrat som sa na seba aj za to hnevala ze oni na mna kaslu a ja sa stale snazim no ak mi aspon trosku rozumies nedokazem sa tak nastavit ze vysrat sa na nich aj preto ze naozajvelmi vela piju a ja mam strach aby sa im nieco z alkoholu nestalo ajked viem ze to raz pride. Samozrejme planujem odchod do zahranicia milujem ine kultury a cestovanie takze sa velmi tesim a hrozne ma to taha dopredu :-). Ano uz som sa aj pohrozila ze ak mi bude brat koruny tak ho udam no vyhnut sa mu najviac da iba pomocou toho odchodu z domu. Davam si pozor na neznamych ludi som velmi opatrna nechcem aby sa mi nieco stalo na to si dost vazim samu seba aspon v tomto. No mate tu kazdopadne vsetcia pravdu len musim v sebe najst silu vykaslat sa na to a jednoducho sa starat o seba. Dakujem ti krasne :-)

Kimmy_CA

Ahoj,

Je mi veľmi ľúto v akej situácii sa nachádzaš. Takýchto rodičov nakopať dá zadku je málo. Vykašli sa už na nich a nepomáhaj im, však oni tebe ako pomáhajú?! Šetri si peniaze pre seba a ak sa ešte raz stane že ti ich otec vezme tak ho normálne na polícii za krádež (pretože ono to tak aj je) a za fyzické napadnutie ak by ťa chcel zase zbiť.

Najlepšie by bolo (ako tu aj iní písali) odsťahovať sa od nich preč, len potom dávaj pozor na seba aby si nepadla do rúk nejakým zlým ľuďom (napr. raz tu písala jedna ktorej frajer ju chcel asi predať do bordelu niekde do Nemecka pod záštitou akože upratovacieho jobu; písali jej vtedy viaceré baby že je to podozrivé a nech to nerobí ale neviem či ich počúvla bo neviem či tomu verila, tak také niečo mám na mysli). Budeš musieť na seba len dávať trochu väčší pozor ako ľudia čo majú zázemie rodiny.

A s tým partnerom sa netráp, keď bude pravý čas, tak on príde :) Je veľa ľudí ktorí sú bez partnera v rôznom veku a v rôznych životných situáciách, aj keď sú starší napríklad. Len ich možno nie je toľko vidno. A ľudia sa v dnešnej dobe aj schádzajú s rozchádzajú, taký je život....

slnecnica_9

Ahoj nie je to taka velka potreba si hladat muza a ani to nie je za ucelom opory len je mi smutno samej myslim tym bez vztahu.Uz som velmi dlho sama a sibe mi z toho. Ale mas pravdu treba sa najskor dat do poriadku. A som z Kosic.

zdradca

Odkial si? Staci napisat okres.
Mozno by sa nasiel niekto co by ti vedel pomoct.Si silna ides na to dobre,tak vyuzi aj takuto moznost.
Vela stastia

slnecnica_9

Ahoj Sárka. Ja len nechápem tvoju potrebu silou mocou mať muža. Najpr si daj do poriadku život, osamostatni sa a potom rieš mužov. Nikdy si nebudeš schopná nájsť normálneho partnera, kým ho budeš hľadať za účelom opory v tvojej situácii. Po tom, čo zvládaš si myslím, že si dosť silná na to, aby si si dala do poriadku život a snáď ho tým i zlepšila sestričke. Až keď sa ti toto všetko podarí, potom rieš vzťahy. Mužov ešte bude, si ešte mladučká.