chcem si ísť zaplávať ale hambím sa ísť do plaviek :-)

ped

Vieš? Neviem. Nuž, keďže nevieš, tak ti k tomu môžem povedať len toľko, že vzhľadom na svoju prazvláštnu logiku ti môžem k tomu povedať len toľko, že môžeš si povedať tak, zážitok ako zážitok a reklama ako reklama. I keď to bude pre svadobčanov, pardón pre okoloidúcich isto traumatizujúci zážitok pri pohľade na teba, čo predpokladáš aj sama, tak aj to stojí za to. Proste si to zapamätajú. Iné je už to, keď si človek začne myslieť, že je labuť a začne sa obliekať do labutích šiat, áno, bolo aj také a každý si to dodnes veľmi dobre pamätá. Keď si zase muška a nevieš napriek tomu, o čom to celé je, tak sa jednoducho preleť! Ja tam pôjdem s tebou, ale pre mňa to nebude nezabudnuteľný zážitok, lebo predsa len pri mozgovej disfunkcii, depresii, mánii, kolónii a polúcii si to napriek tvojej veškerej snahe nezapamätám. Ďakujem a ešte by som sa chcel poďakovať svojmu psíkovi, pri ktorom som sa priučil aj novým kúskom. Ó Mat. k. o. k. f.:-)

0vecka

Neatraktivne zeny nikoho nezaujmaju. Teda si ta nikto nebude vsimat, teda ak je to fakt tak strasne ako si napisala co vecsinou neni,

7up

No ja vám neviem, tiež si myslím, že voda proste patrí k letu, ľudia by sa nemali obmedzovať....... Len záleží to aj od uhla pohladu. Ak niekto chce ísť k vode, ale nejde kvoli tomu že sa hanbí, tak to je niečo iné. Ale ak vám to vyhovuje, že k vode nechodíte lebo nemáte potrebu, tak to je iná vec. No ja si to neviem predstaviť, že v horúcich dňoch by som chodila po výletoch, na túry, atď, bez toho, aby sme to nespojili s pobytom pri vode.

Vychrtlina

Ja mam z vody panicky strach, neviem plavat a do 13stich som nosila rukávky. Teraz v 19stich by som sa za to hanbila a pravdepodobne by som sa utopila alebo len v tej vode kracala co by bolo divné.

A hej ved v lete sa da cestovat, chodit za kamosmi len tak vonku na kofolu, so psom, zoo, chata hocičo.

Answer

Nebojte sa - no to by si sa čudovala, ako rôzne sa dá tráviť leto. Napríklad aj v práci alebo na rôznych výletoch, cestovaním. Ja tiež v lete k vode nechodím, vôbec ma neláka predstava máčať sa vo vode s kopou cudzích ľudí a báť sa, či nechytím nejakú nákazu.

Nebojte sa

tak napríklad ja som chudá, až príliš.... nemám anorexiu ani nič podobné, iba mám rýchle spalovanie a som vysoká. Na výšku 174cm mám 49kg. A viete čo? Je mi to aleže úplne jedno. Nepozerám na iných, nedomýšlam si, nemám problém byť pred ľudmi v plavkách, ani v krátkych kraťasoch a tielku, ked je fakt teplo. Ja som si povedala sama, že nebudem sa obmedzovať kvoli nejakým rečiam alebo pohladom. A tiež som bola takáto keď som bola mladšia. Kvoli tomu som si vôbec leto nikdy neužila. Vždy iba doma, alebo iba sa prejsť von, no nikdy k vode. A predstavte si, mladá baba som bola. Spolužiaci ma volavali k vode a ja stále nejaké vyhovorky som hľadala, čo sa neskôr odrzkadlilo na mojej psychike, že som trpela samotou, lebo všetci mali zážitky, ako boli pri vode, na tobogánoch, ako si uživali a ja som v rohu sedela sama a nevedela som o čom sa mám s nimi rozprávať. Posledné leto čo som bola na strednej som sa na to vykašlala a išla som s nimi, aj mama ma stále posielala, tak som išla a predstavte si, že nikoho absolutne netrapilo aku mam postavu, ani spolužiakov a ani ľudi okolo, úplne som to hodila za hlavu že aj keby zazerali tak nech zazerajú, a ja som mala užasne leto....... a odvtedy som sa asi odblokovala z toho a na leto sa každý rok tešim, cez zimu chodím na plaváren a mám z toho potešenie..... čiže naozaj si v hlave uvážte, že či sa budete obmedzovať kvoli par ludom ktori riešia blbosti, alebo si budete uživať leto pri vode tak ako to má byť. Lebo neviem si predstavit ako leto trávite, keď nechodíte k vode.... jedine že sedíte doma.

Vychrtlina

Mo ja som zase vychudna a preto som uz od 13stich v plavkach nebola tak nielen tucni s tym maju problem. Pokial sa mas citit neprijemno tak nechod :) leto sa da stravit aj inak ako pri vode

poradim38

Preco nie?!!! Chod, si slobodny clovek, to co si myslia ostatny ta nemusi trapit....... nemam rada ludi co si prilis domyslaju ako na nich vsetci budu pozerat....... ked ti to tak vadi, ze sa budes kvoli tomu obmedzovat, tak zacni cvicit a schudni!!! Alebo odloz peniaze na dovolenku niekam k moru a tam to nikto riesit nebude.......