Stratila som kamarátku. Ako ju získať?

lienkaaaaaaaaaa

s kamarátkou si nevypisujeme na FB a na iných sieťach ,ale sa stretávame a rozprávame sa osobne. Nechápem ,prečo si daktorí myslia, že s kým si píšu cez FB sú kamoši.

Petra 123456

@oklamana123
Ja som jej neodpisovala pretože som mala svoje problemy. A to že som jej neodpisovala neznamená že som na nu zabudla alebo čo. Mám kamošky ktoré mi nepisu aj týždne a kvôli tomu sa na ne nenahnvam .... Jednoducho aj ona by mohla pochopiť že aj ja mám nejaké problémy a niesom stále na FB.

oklamana123

Presne toto mi robí kamarátka stále. Nenávidím keď sa takto niekto chová, toto sa proste kamarátkam nerobí. Alebo keď sa s niekym človek dohodne a tá "kamarátka" sa odmlčí, nedopisuje, nezdvíha telefón a podobne. A nakoniec človek zistí, že je s niekym iným. Nakoniec tie výhovorky plné klamstiev že prečo sa odmlčala a podobne. Takže hlavne ju neklam. Povedz jej na rovinu že si si snou písať nechcela, alebo akýkolvek pravdivý dôvod, ale NIE klamstvo. Síce niekto by nad tým mávol rukou, že toto je banalita čo my riešime. Ale ja mám 26 a stále to beriem ako že to je hlúpe od ľudí. Hlavne ak sa s nimi máte stretnúť a oni sa odmlčia ako keby nič a idú si s niekym iným, hlavne nech sa nemusia spovedať a riešiť to.

Swift

Prečo si jej vlastne dlhšie neodpisovala? Mohla si jej aspoň vysvetliť, že zrovna nemáš čas a porozprávate sa neskôr.