Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

zaricitka

nie, my ked sme boli u nich este na koci leta vyberat obrucky , tak sme tiez boli u nich na konzultacii a spravili tu vizualiziu tam u nich, cize je to to iste, len teraz je to cez inzernet. co sa ceny tyka, tak tam som si urcila cenovy strop a v tom sa pohybujeme :) s nimi je velmi dobra komunikacia, usmernia a snazia sa naozaj vyst co najviac v ustrety. aj preto som sa tam vratila :)

manzelka

Chopili sa príležitosti, to je super. Ale čo cena? Neúčtujú si to navyše? Pred sa len je to taký bonus v tejto dobe

zaricitka

nie maju zatvorene, ja som si vybrala cez ich stranku a komunikovala s nimi cez ten online chat co tam maju a neskor cez mail, kvoli tomu zapinaniu a zmene materialu :) ale zatial musim povedat, ze sa velmi dobre prisposobili momentalnej situacii :)

humienka5

a ty si bola priamo u nich? ved je teraz vsetko pozatvarane, nie? ja potrebujem kupit darcek k narodeninam, chcela som sperk pre krsna ale nemam ho kde vybrat, ked maju vsetci zatvorene a kupovat cez internet nechcem :(

zaricitka

ano, vybrala som si, len ich chcem dat trosku upravit.hlavne zapinanie potrebujem ine, aby sa nezachytavali do vlasov :) este s nimi komunikujem ohladom uprav, zmena kamena a tak, este nie su vo finalnom stave :)

manzelka

Aj si si vybrala nejaké? Alebo ako si to vymyslela teda? Som zvedavá. Ukázalo mi ich na FB, tak ma celkom zaujali :)

zaricitka

asi mas pravdu, paci sa mi ich dizajn aj komunikacia bola velmi prijemna. len aj tak som chcela osobnu skusnost.

petra_peta

Pozri pokiaľ si spokojná s prteňonm, tak určite budeš aj s náušnicami. Pokiaľ majú kvalitné šperky, tak určite všetky kategórie :)