Navsteva psychiatra

Príspevok v téme: Navsteva psychiatra
Roamana

Ahojte, dnes som sa objednala k psychiatrovi. Ako prosim vas prebieha navsteva? objednala som sa hlavne kvoli uzkostiam, panickym porucham, prehnanym stresom, nabehom na depresiu a obavam. No a uz ma chytaju obavy aj z toho ze mi pani doktorka povie ze u nej nemam co robit a ze si svoje diagnozy len vymyslam.

Preto by som rada vedela od Vas co ste u psychiatra uz boli, ako to prebieha? nemusim sa obavat?

GJL

Veru tie nežiaduce účinky vsetkych tych antidepresiv su hrozné. Z kazdych jednych co som mala som mala kopec nežiaducich účinkov,hlavne ma vsetky utlmovali .Z jednycg ma dokonca bolela chrbtica,ked som ich vysadila bolesti odisli,ked som dostala zas dalsie z,tych ma cele telo svrbelo,som sa najedovala a povedala som si dost,uz to viac do seba pchat nebudem.A verte ludia ze nie je to doživotne brat tie lieky,da sa to zvládnuť uplne bez nich a lepšie nez s nimi

Danielle_11

oh o to sa neboj ze ta posle prec :D pretoze aj keby si bola zdrava tak ti s radostou predpise nejake antidepresiva na ktorych budes musiet byt uz po zvysok zivota lebo ona nema peniaze z toho ze niekoho vylieci ale z toho ze niekoho "lieci" respektive predpisuje lieky ...a nic ine od nej ani necakaj ...len si proste typne antidepresiva a ak ti nebudu fungovat ,da ine a ked ani tie tak da ine a ked ani tie tak najde ine :D :D proste skvela profesia

daj si radsej doporiadku stravu, vitaminy,mineraly a enzymy, pohyb ...daj si doporiadku zivot ...a nepridaj si na probleme ...nezabudni na dlllllhy zoznam vedlajsich ucinkov antidepresiv ....

GJL

Dostanes oblbujuce lieky a budes ich musieť brat.A budes chodit ako opitá pri tych liekoch.Si myslim ze liečba takymito liekmi nikde nevedie.Brala som ich a stacilo este viacej mi robili zle.Uz ich neberiem a psychicke problémy su fuč.Chod radsej k psychologovi sa vyrozpravat

ema87

Ak chcete naozaj pomôcť a nemíňať zbytočne energiu a peniaze, našla som jedného človeka, ktorý sa tak trochu skrýva pred svetom. Je to jasnovidec a liečiteľ. Spoznala som veľa podobných ľudí, ale tento je výnimočný a má dar od Boha pomáhať ľudom vo všetkých sférach života. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Pomohol celej rodine s neriešiteľnými vecami a nechcem si to nechať pre seba,keď viem, že veľa ludi potrebuje pomoc. Odporúčam 0902044010.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Tomas12345

( hádam o panických atakoCH nie?...to vám nebije do uší/očí že neviete skloňovať?)

Ci som tam napísal o panickych atakov alebo atakoch je snad uz jedno. Hádam sa svet pre to nezruti. Dolezita je pointa, a nie to ci kto napíse mekcen, dlzen či i/y.

Autorka sem napísala nejaky problem, tak riesme ten problem, a nezameriavajme sa tu ci niekto napise jedno písmeno tak či onak. Na to táto stránka naozaj neslúži.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Tomas12345

Urcite ta ziaden psychiater neodbije ked mu povies ze trpis uzkostami a panickymi atakami. Psychiatri dobre vedia, ake to je zažiť si uzkosti a nehovoriac o panickych atakov. Preto bývaju k takymto pacientom nadmieru chapaví a trpezliví.

Ked prides k psychiatrovi tak este predtym ako k nemu vstupis do ambulancii si od teba sestricka vypyta zdravotny preukaz, aby si psychiater o tebe zapísal údaje do pocitacu.

Potom ta sestricka zavola dovnutra k psychiatrovi, ku ktoremu si sadnes oproti stolu. Psychiater zostane ticho a nechá to natebe aby si zacala hovorit preco si k nemu vlastne prisla, a co ta trápi. Pokial sa ty zasekne jazyk, tak sa ta on bude pýtat otazky ohladom tvojej diagnozy a ty mu budes len odpovedat.

Co sa panickych atakov týka ked som bol prvykrat s nimi u psychiatra tak sa ma spýtal nasledujuce otazky.

1. Najprv sa ma pýtal aky mam psychicky problem
2. Ked som mu povedal o panickych atakov, tak mi povedal nech mu porozpravam ako mi zacali tie panicke ataky, a ake situacie ich sposobili
3. Dalej sa ma pytal ako u mna prebieha panicky atak, ake priznaky ho u mna doprevadzaju. Psychiater toto potrebuje vediet, lebo panicka porucha sa moze casto krát pomylit aj s roznymi inymi dalsimi psychickymi poruchami, preto bude od teba potrebovat presny popis tvojich priznakov. Ak si myslis ze to zabudes, tak si ich napis na papier.
4. Dalej sa ma pýtal este nejake vedlajsie otázky o ktorych si uz nepametám. Kazdopadne po skonceni nasho rozhovoru, rozhodol ze potrebujem uzivat lieky proti panickym atakom. Avsak nie u kazdeho tak rozhodne. Mozno u teba rozhodne inak. Mozno ty nepredpise lieky, ale ty navrhne okrem liekov psychoterapie, alebo mozno lieky + psychoterapie, alebo mozno len zmena zivotospravy s tým že sa mas unho ukazat o mesiac a on znovu posúdi tvoj stav. Celkovo moja prvá navsteva trvala daco cez polhodinu.

Gulka32

Predpise ti lieky a bude ti s nimi ešte horšie nez doteraz.Brala som tie svinstva styri roky a bolo mi furt zle,konecne som to na vlastnú ziadost vysadila a nemam uz žiadne depresie ani úzkosti.Tie lieky len tlmiw cloveka nie pomáhajú.

xyz xyz

samozrejme jej musis opisat Tvoje problemy a ona si robi zapis... inak pokial by Ta isla obvinovat, ze si to vymyslas, tak rovno prec... to co by bol za pristup od lekara s takymto zameranim? to by rovno mohol zatvorit ordinaciu...