Pre baby - vadil by vám vo vzťahu bi chalan?

rasto212

V podstate mas aj docela pravdu, len tazko sa to niekomu hovori, staci ked si citam dnes komenty k clankom o dnesnom pochodeee...Noo a mam dost a tiez sa aj dost obavam toho, ze mozno sa stretnem s niekym kto ma bude dost pritahovat a to by uz znamenal problem s frajerkou... To by som vsak nechcel.... A tiez presne by sa mohol stat aj ten pruser, ze dakoho stretnem :(

Aliss

Je to samozrejme na tebe :) Pokial by si to dodrzal, okej. Ale ked si seba predstavim v ulohe tvojej partnerky, chcela by som to vediet. Ani ja nie som taka, ze partnerovi oznamujem kazdy prd, ale myslim, ze vysvetlit svoju sexualnu otientaciu, je dost dolezite :) Ty by si to mozno ustal, vedel by si ju nepodviest s inym muzom, ale zatajil by si jej o sebe dolezite fakty. Predstav si, ze stretnes spolu s nou nejakeho byvaleho partnera. Budes klamat napriklad, ze je to len kamos? Na ako dlho budes "zahojeny"? Casom sa to moze obratit proti tebe, nehovoriac o tom, ze mozes v istom momente zatuzit po muzovi, ci stretnut niekoho, s kym si budes dobre rozumiet, mozno ho aj lubit. A pojdes proti sebe? V takom momente by si sa spraval nefer nielen voci partnerke, ale aj voci sebe. "Dusit sa", potlacat sam seba, len preto, ze si nepovedal partnerke o sebe v tejto oblasti vsetko, je podla mna hrozne. Ked si to predstavim u seba, je mi normalne tazko na dusi. Nezniesla by som samu seba "sputat", znicit to prirodzene, co vo mne je. Preto som radsej za otvorenost, aj za cenu, ze mozno stratim niekoho nadejneho na vztah. Radsej hladat cloveka, co ma pochopi a nebude mu to vadit, ako byt s niekym, komu zatajim svoju orientaciu a sama seba pri tom stratim.

rasto212

Tak to rozhodne nie, ale čo napríklad ak som taký, žeby som si sám sebe povedal, že nebudú žiadne úlety a fakt by som dodržiaval? V tom prípade by možno o tom ani nemusela vedieť? Či?

Aliss

Prepac, ale lepsie riesenie je povedat, ze si cisty heterak a tajne si to rozdavat s rovnakym pohlavym? Podla mna je daleko lepsie, ak sa clovek normalne prizna a ked s tym partner nesuhlasi, tak su hladat ineho. Mimochodom, tieto veci maju byt vydiskutovane pred zacatim vztahu. Nie vo vztahu prist po pol roku s priznanim, ze hmmm ale mne sa pacia aj muzi/zeny. Ved na to clovek chodi na rande a mal by byt istu dobu s objektom svojho zaujmu kamarat. Aby mu povedal o sebe dostatocne vela. Lenze ked obrovske percento ludi sa a niekym spozna a o dva dni na to, su vo vztahu, niet sa co cudovat :)

rasto212

No však ale vidíš, že aký je povačšine názor tak na 80 percent :D A vyplašiť hneď dáku babu s týmto priznaním a to, žeby zdrhla naveky kvoli tomuto asi není moc good :D

Aliss

Preco by nebolo dobre sa priznavat? Podla mna nikto nechce zit v nejakej iluzii, ci klame, najma nie, ak sa to tyka partnera a jeho tuzob. Treba normalne vsetko hovorit a prist tak k partnerovi, ktory bude tuzit po tom istom ako ja. Ale klamat a tajne si uzivat svoje tuzby, je nefer voci partnerovi a samozrejme, od samotneho cloveka detinske a nezrele

rasto212

Díky dievčence za názory :D Evidentne asi to viac va jak neva :D takže z toho vyplýva, že sa netreba priznávať :D

Leilri

No fuj nechcela! Povedal by mi ze ide za kamosmi a prve co ma napadne je ze ide s nimi ... a potom takého dá do mňa. Z tej predstavy mi je zle. Na Pokeci je takychto kreatur až prilis a tie ich uchylky typu: dame trojku, ja bidem fajcit chalanovi a ty sa pozerat..
Ak sa ja raz nepovracam z dnesnych chalanov tak neviem. Ak sa dozviem ze moj partner je bi ihned u mna konci. Toto u mna neni chlap!

ily

Podľa mňa chlap čo trtkaa s chlapom je čistá buzna, žiadny BI
poznám chlapov čo sa budú biť do pŕs, že sú hetero, a sú posadnutí cicinou, vážne.

to isté platí ak cucá chlap k.k.ty chlapom a ešte aj žerie semeno, to potom detto.
alebo si ho dáva chlapovi fajciť... atď

Logicky.

Muž patrí k žene a žena k chlapovi.
Kkt+pič@=Láska ...

Ale inak. Vážim si takých, čo prizná, ok som gay, má v tomto jasno, nezakladá vzťahy so ženami a vedome ne o je buj3
ale je čestný chlap, aj keď gay
ostatné strieľať ako škodnú, bez debaty..no musíme tu aj s takými žiť, čo už