Pomozte mi zbavit sa toho pocitu, lebo sa zblaznim

Príspevok v téme: Pomozte mi zbavit sa toho pocitu, lebo sa zblaznim
Mam19rokov

Dobry den, mam chalana už 2 mesiace a vobec nechapem ako sa mohol do mna zamilovat pretoze som velmi skareda. Uz na zakladke sa mi smiali, nemala som kamaratov a jeho som spoznala na nete. Po niekolkych mesiacoch presviedcania ma, aby sme sa stretli, som nakoniec sla von a s malou dusickou som sa modlila aby sme ostali kamarati aj po tom čo ma uvidí. A tak sa aj stalo. Byva 50km odomna a nikdy mu nerobilo problem za mnou prist. Boli sme dobrymi kamaratmi kym sa mi priznal ze ma miluje. Nechapala som tomu a branila som sa tomu, chcela som aby mal pekne dievca a stastnejsie, ktore mu da viac v zivote a tak som dlho odmietala az nakoniec spolu chodime.

Ked sme spolu, obcas mavam vo vnutri taky pocit prazdnoty, ked si predstavim ako vyzeraju jeho kamaratky a ako vyzeram ja. Stale sa seba pytam ako ma mkze chciet, preco nechce inu ked na to ma. Som jeho prvá. Jeho najlepsia kamaratka vyzera ako modelka, no len má frajera. Neviem sa toho pocitu zbavit citim sa menejcenna, odmietam ukazat sa jeho kamaratom a rodine. Som jednoducho kost a koža. Trčia mi kosti, mam dlhsi nos, znicene vlasy od zehlenia, ... vyzeram na 13 rokov. A vzdy ked vidim inu babu, hovorim si ze ten vztah musim ukoncit aby si nasiel take dievca a nie niekoho ako som ja. V podstate raz som to ukoncila a bolo mu do plaču, videla som to a .. nechapem to. Pomozte mi nemysliet na to

jetovporiadku

autorka:

A čo ak sa mu také dievčatá, o akých si ty myslíš, že sú krajšie, nepáčia? Čo ak sa mu páči tvoja štíhla postava a dlhší, sexi noštek? :)

A ešte k tomu, keď si rozumiete a máte sa radi, páráda.

Nedávaj šancu strachu. Ži s radosťou a počúvaj rozum, ale aj srdce :)

Janxa

Mozno si bohata a on sa len pretvaruje ze chce teba, aj ked v skutocnosti chce tvoje bohatstvo:)ale ak chces, aby bol s tebou, jednoducho mu to povedz, ze si taka skareda, ze mu dovolujes mat aj ine zeny - aspon tak zabranis tomu, ze ti bude neskor zahybat, pretoze o jeho romanikoch ti bude sam hovorit

Lollka

Ak ta ma muz rad pre tvoje povahové vlastnosti tak tie ti zostanu aj ked zostarnes, keby si bola krasavica a mal by ta rad len preto stacilo by mu len keby si pribrala tri kila a jeho "laska" by bola fuc.

Lollka

Zijeme v povrchnej dobe a vacsina muzov si vybera partnerku len na zaklade vzhladu, to ale neznamena ze nie su ti ktori uprednostnuju povahu. Boli ste sprvoti kamarati, spoznaval ta a zistil ze si presne taka aku hlada. Vykasli sa na jeho modelkovske kamosky, su chlapi ktori take odmietnu aj ked sa im sama ponukne. Ty mu z nejakeho dovodu vyhovujes, ma ta rad tak si uzivaj ten vztah a nepremyslaj nad hlupostami. Mimochodom, z mojich kamosiek maju prave tie skaredsie stastne dlhotrvajúce vztahy ci manzelstva a tie pekne isli vzdy zo vztahu do vzťahu.

wtomek

No, tvoja prva bojova uloha je to, ze sa musis naucit mat rada samu seba. :). . Vies ze aj ja som si kedysi myslel o kazdej babe ktora prejavila trosku citov voci mne , ze predsa nemoze byt normalna ked sa jej ja pacim ? :D. Skus sa zastavit a zistit kto si a uvedomit si kolko je na tebe pekneho. Mozno mas pekne oci , alebo usta , alebo pekny hlas. A mozno ti niekto ako dietatu povedal ze si skareda a ti si to zobrala ako svoj program do hlavy. "Slib mi ze o tom budes co? Premejslet"

ped

...niekto... Stávajú sa aj horšie veci, stačí si len čítať správy, však to už je brutálnejšie ako brutálne.

ped

Asi nechce, aby mu v budúcnosti s tebou pomáhal alebo pomohol. A skákať podľa názoru iných je o čom? O ničom.

Pilcuk

Môžeš byť rada, že má o teba niekto záujem, ked tvrdíš, že si škaredá, nie tu vypisovať. Čo by som dal ja za to, keby mal o mňa niekto záujem ? Nikdy sa tak však nestalo... Škaredý (stačí priemerný),chudobný (stačí, že nazarába nadpriemer) či "onaký" muž si u žien ani neškrtne, zato aj tie najnesympatickejšie, asexuálne typy žien sú dobýjané mužmi. Kde je teda spravodlivosť ? Kde ?