Pomoc zranenemu jezkovi

Aliss

medved, parada :) Možeš mu dať aj varenu ryžu, nastrúhať mrkvu, jablko. Zozenieš aj múčne červy a šváby. Stačí zájsť do bars akeho obchodu kde predavaju stravu napr pre chamikov. Všimla som si, že takmer v každom chovprodukte maju čosi pod zub na tento styk :) Na pitie iba čerstvú čistú vodu, nikdy nie mlieko. Ježurkovia zvyknú mať blšky, tak ho držte na mieste, kde je to "bezpečné" haha

Medved7

A vodu odstátu treba.Za 3,4 dni by sa to malo zahojit.Potom bude pusteny von nech si beha okolo rodineho domu.Teraz je v pristavbe ma miestnost s handrami,krabicou.Cez den spi v noci sportuje.

Medved7

Dostava granule co maju macky(royal canin),kuracie pecienky a trosku.macacej konzervy.Chuti mu.
Dazdovky,zaby,chrobaky co je jeho prirodzena strava musi pockat.Ale granole mu idu,zbucha plnu polievkovu lyzicu na posedenie.

Medved7

Dakujem za normalne nazory,tie o prechadzani autom nekomentuejm to je diagnoza.

Veterinar doporucil Betadin riedeny prikladat na ranu 2x denne.Ma svoj pelech,beha,prskaa,chuti mu mlieko,macacie granule a surove pecienky.Na jedno ocko uz videt nebude ale snad to zvladne.Pokial sa na rane urobi chrasta a zasusi sa mu to,ma vyhrane a moze ist do prirody.

Funniest

Opravujem, arogantny. Aby zas nebol bruska bol, ze som si zle zapamatal slovo...Neviem ci vy si predstavujete, ze na 112 sedi jeden clovek a dviha 30 telefonov :D omg, ale sak si to tak predstavujte, vasa vec.

Mmnb

Mna zaraza kto uz by len pomahal vtakovi/jezkovi. Motá sa to pod autami a nemam cas sa nim zapodievat. A vtaci su tupi jak nôž. Idem autom a holuby na ceste sa ani neunuvaju uhnut a ich musim obchadzat. Nabuduce ich prejdem