Muž alebo žena?

Príspevok v téme: Muž alebo žena?
Nerozhodnak

Ahoj, mám problém zo vzťahom. Mám vážni vzťah s mužom ale pred nedávnom som prišla na to že sa mi páčia i ženy, myslela som si ale že je to iba prechodné lenže časom som si jednu našla a zamilovala sa. Funguje to skvele s ňou. S ním však nie, asi po žiadnej stránke to už nefunguje a nieje to iba od doby čo som poznala ju. Trvá to takto už dlho iba som si to neuvedomovala až teraz keď mi ona dáva vlastne to čo mi chýbalo. Mám zostať vo vzťahu čo je bez všetkého ale je NORMÁLNY??? Alebo mám ísť za niečim čo ma spraví šťastnou a verím v to, i keď prídem o všetko čo mam vybudované ????
Už neviem čo mám robiť.

Nerozhodnak

Našťastie nežijem na slovensku ale v Čechách. Je tu lepšia situácia v tomto všetkom čo sa týka LB vzťahu a tak. Je divné že premýšľam nad tým aké to bude žiť s ňou a všetko okolo. Ale už teraz sa s ňou držím za ruku keď niekde sme, vôbec mi to ale nevadí, práve naopak, ja som ťa čo ju chytí a dá jej pusu. Horšie je keď stretneme niekoho známeho. Som nervózna preto že si každý myslím že som "normalna" ale opak je pravdou.

FillipC

A nad cim vlastne premyslas? S nim to nefunguje vobec a v nicom, s nou perfektne a vo vsetkom. Odpoved je snad jasna, nie?

bereka

sprav tak, ako to ty citis. ak ti je lepsie so zenou, tak bud s nou aj ked sa musis pripravit na to, ze vsetci na teba budu divno pozerat a rodina ta mozno odvrhne

Randy11

Ahoj,
Ako začať. Skúsila som oboje situácie a vzťahy, o ktorých píšeš. Bola som v dlhom vzťahu s mužom a Taktiež aj so ženou. A môžem ti povedať jedno. Oboje má svoje plusy aj minusy.
Vzťah s mužom je dobrý v tom, že si “normálna”. Môžeš s ním ísť za ruku, každému o ňom rozprávať , Pestovať plnohodnotný vzťah. Môžeš si plánovať rodinu. Rodičia, kamaráti a celá rodina sú šťastní . Na druhej strane, Väčšina mužov ti nikdy nebude úplne rozumieť. Muži sú prosté iní, majú iné zmýšľanie , iné priority a potreby. Ako už bolo nižšie spomenuté, muž nikdy nebude rozumieť žene tak, ako žena žene.
Vzťah so ženou je iný. Žena vie Inak prejaviť lásku, Nehu. Žena vie ako druhá žena rozmýšľa, Čo cíti, Čo v ktorej situácii potrebuje. To, čo mi vo vzťahu vedela dať žena, mi muž nikdy nevedel dať. Je to istá blizkost duši. Pocit, že ti niekto naozaj rozumie. Ženy sú tolerantnejšie, empatickejsie.
Na druhej strane prichádzajú komplikácie. ak žiješ na Slovensku , je to veľký problém. Ľudia tu sú absolútne netolerantni voči každej inakosti. A ver že toto Inakosť je. Nebudeš môcť ísť so svojou partnerkou ruka v ruke Po ulici. Nebudeš o nej môcť voľne rozprávať v práci. budeš istým spôsobom divná. Slováci nemajú radi Inakosť . nerozumejú takejto odlišnosti a čomu nerozumejú, to odmietajú.Budeš mať veľa lásky, nehy, porozumenia, ale bude to len za múrmi tvojho domu. Z toho plynu problémy. Chvíľu Ľudia pochopia, že nemáš partnera. Neskôr sa začne vypytovať a neskôr hľadať zdroj problému.
Ak by si chcela takýto vzťah mať, musíš byť veľmi silná. A taktiež tvoja partnerka. Súčasťou takéhoto vzťahu je aj hodne klamstvá, ktoré sa postupne stane tvojou súčasťou.
Problemomje taktiež rodina. Na Slovensku nie je možné umelé oplodnenie bez toho aby si mala partnera. Muža. ...
Toľko také stručne informácie. Ak by si chcela vedieť viac, kľudne sa pýtaj.

Nerozhodnak

Je mi 28 a mám 9 ročný vzťah. Lenže v19 tich som ešte nevedela čo chcem, teraz mám síce všetko okolo ale nemám to na čom mi najviac záleží a to na pozornosti a láske.

0v3cka

kolko mas rokov?
zalezi dost na tebe. Ak napr nechces rodinu a tak tak maj kludne vztah so zenou. minimalne by som to na tvojom mieste skusil. Ak chces aj klasicku rodinu tka kludne mozes mat vztah so zenou a paralelne aj s muzom. Dost vela chlapov by s tym problem nemalo...

Hrmka

Najdokonalejsia laska je vraj medzi zenami, lebo len zena vie, co zena chce a potrebuje. Muz to bud nevie, alebo je mu to jedno. Muz je sebeckejsie stvorenie, stara sa viac o svoje pohodlie a spokojnost, nez o zenine.