Potreboval by som schudnúť

bludie

musíš osloviť nejakého výživného poradcu a ten ti vytvorí jedalníček presne na teba..samozrejme, že si za to musíš zaplatiť..

precosuludia

Prečo, prečo ľudia hľadajú takéto spôsoby na chudnutie ? Vždy ma to vie vytočiť čo je tak ťažké a začať sa viacej hýbať? Chodiť s kamarátmi do prírody, behať, korčuľovať, bicyklovať, plávať alebo hoci čo? Prečo skúšate takéto primitívne veci? Je to fakt tak ťažké proste si povedať, že nezjem toto a potom toto a nedám si kofolu ale čistú vodu a namiesto pozerania PC alebo tukaniu do mobilu pôjdem si zacvičiť :D A nie takéto hlúposti že za 1 týžden budeš piť čajíček a dáš dole 6kg a budeš vyzerať jak suché pierko ach jaj :DDD 3 mesiace cvičím a som rád, že sa prekonávam.

anasiksk

Zdravím mohol by som sa opýtať a možno aj zároveň poradiť .. dopočul som sa že červený čaj pomáha na chudnutie najlepšie a najúčinnejšie .. no neviem či do toho mám ísť alebo nie .. počul som totižto že ľudia kvoli nemu schudli aj 6kg za týždeň .. vraj sa často používa vo fitness ... dopočul som sa o ňom hlavne na blogu "jedloprezdravie"

Erika111

Ja sa snažím dodržiavať napríklad tieto rady: www.onlinezdravie.sk

Myslím, že je tam obsiahnuté asi všetko potrebné, nie len na chudnutie, ale celkovo zdravý životný štýl. Tak uvidím po 1 roku :-) Držte palce.

Tomas12345

úplne postačí ak vynechate z jedalnicka vsetky mucne jedla a cukry. Ostatné jedlá ale jedzte normálne. Co sa vynechania mucnych jedál týka, tak vynechávajte ich postupne až na úplne vysadenie.

dobreuz

Samozrejme, že nevadí, keď si dáte jazmínovú ryžu so zeleninou, ryža je zdravá a zelenina tiež, len samozrejme menšiu porciu, keďže večer je metabolizmus už značne spomalený.

Boom123

Ďakujem za odpoveď. Samozrejme zeleninu milujem ale neviem aké jedlá a koľko s ňou pripraviť na obed a večeru. Chcel som sa ešte opýtať - Vadilo by keby som si na obed a večeru robil jazmínovú ryžu so zeleninou?

dobreuz

Poradím to isté ako jednému dievčaťu na tomto fóre - treba jesť veľa proteínov, 2 g na kg telesnej hmotnosti, tie zasýtia žalúdok a tým pádom menej zjete. Čiže sú dobré na chudnutie. Čo sa týka tukov, treba vysadiť nasýtené mastné kyseliny, mononasýtené a nenasýtené tuky sú zdravé + k cvičeniu zaradiť aj nejaké kardio a čo je tiež dôležité, treba jesť najviac na raňajky, nie na večer - ráno pracuje metabolizmus na plné obrátky. A ešte jedna vec - treba sa prekonať a zjesť aj nejakú zeleninu - najlepšie surová mrkva atď... Tak snáď som poradil, kľudne sa opýtajte, ak niečo treba ešte poradiť alebo vysvetliť.