Prečo muži tak často klamú a nevedia byť verní?

Príspevok v téme: Prečo muži tak často klamú a nevedia byť verní?
docertasvami

Založila som túto tému lebo už tretí partner mi urobil to isté. Za mojím chrbtom ma klamal a podvádzal s inou. Prečo vy muži musíte stále si niečo dokazovať a klamať svoje partnerky a neviete milovať len jednú? Prečo si na social. sieťach musíte zakladať falošné profily a flirtovať a zvádzať iné ženy? Prečo máte partnerku a za jej chrbtom si dohadujete rande s inou? Tvárite sa že mate kopu práce, že idete na pracovnú cestu a pritom si idete na tajne rande s nejakou ženskou z pokecu, zoznamiek, či iných social. forach? Prečo? Prečo ste tak zakomplexovaní že si musíte dokazovať svoju prítažlivosť tým že na social. sieťach balíte kopu iných žien? A doma máte priateľku, manželku či dokonca deti? Prečo ste také sprosté svine????
To už neexistuje muž ktorí by si na internete nepotreboval dokazovať že vie baliť cudzie ženské?

simiona

Ešte mi je smiešne, ako mnohí chlapi zvyknú hovoriť, že byť neverný je prirodzené a byť verný je proti prírode. Hlavne, že v prírode sú aj verne druhy, labute, orly, vlky a ďalšie.

simiona

Je taký smutný vtip. Sú dva typy chlapov. Tí, ktorí sú podvádzani a tí, ktorí to ešte nevedia. A dalo by sa to aplikovať aj naopak, na ženy.

A áno, podvádzajú aj škaredí. Aj chudobní. A verný vie byť aj pekný. Ide hlavne o to, či má ten chlap príležitosť a či vie odolať. Keď napr. chlap robí celé dni v práci medzi samými chlapmi, určite si ťažko nájde milenku, ako ten, čo robí medzi samými ženami. Dokonca, že vraj škaredý chlap a škaredá žena skôr podvedu partnera, len aby si dokázali, že sú príťažlivi pre druhé pohlavie.

stastie

"Prečo vy muži musíte stále si niečo dokazovať a klamať svoje partnerky a neviete milovať len jednú? "

Ono je to naopak. Ty nevieš milovať verného muža. A vyberieš si stále nejakého vymrdanca ktorý kláti aj iné ženy, pretože takíto kkti ťa priťahujú. To že vymrdávajú aj iné ženy buduje u nich sebavedomie, suverénnosť, sú nezávislí a majú schopnosť dokonale zmanipulovať každú ženu aby sa vo finálne dostali k jej p-i-č-i.

Mrauka

Podvadzaju aj skaredi, obycajni muzi s malym platom, tak tu netrepte o nejakych alfasamcoch. Ti zakomplexovani podvadzaju castejsie, lebo maju male ... ego a tymto sposobom im akoze na chvilu narastie, no a potom splasne.

mickey21

s neatraktivnymi muzmi nedokazes randit, takze skusim predpovedat, ze chalan musi byt fesacik a byt solventnejsi, iste, ziadna nechcete skaredeho trula s malym platom, ale buhuzial v tvojej cielovej skupine je vacsia pravdepodobnost takehoto spravania, takze treba sa mozno pozriet na veci s ineho pohladu.... a mozno ani netreba, ten dalsi moze byt v pohode....

Aliss

Mila zakladatelka temy, na tvojom mieste by som sa nepytala, preco ti tvoji muzi boli taki....ale preco si ty taka aka si :) Co je u teba zle, ze nedokazes rozoznat seriozneho muza od klamara? Takto ti poviem. Pozri sa, co mali tvoji partneri spolocne, teda okrem klamania a nevery. V akych povahovych vlastnostiach sa zhodovali? Mas? Super. A teraz si odpovedz - preco ta tito muzi pritahovali? Preco prave oni? Na svete je xx milion muzov a ty si vyberies zrovna troch, co ti urobia to iste. Preco? Odpovedz si. A uvedom si, ze si si pritiahla tychto typkov preto, aby si samu seba mohla zmenit. Otvorit oci a zacat inak uvazovat a mysliet. Ak sa nezmenis, budes si stale takych pritahovat. Je to ich vina? Prosiiiim ta :)

zdradca

Janofero uplna pravda. Ak by chceli dnesne dievcata,,obycajnych,, chalanov,tak by tu nevyplakavali.
Este dodam. Niekedy tu bola tema. Ze preco,obycajne dievcata,neraz ani nie kocky,ci baculky maju svojich partnerov a neraz aj rodinu. A kocky tipu modelka chodia flustrovane a single. Nevedia si najst partnerov.
Takze samicky,vyberajte si naparujucich sa samcekov,co Vam naslubuju neviem co. A aj tak vas vymenia,lebo ste len jedna v poradi.
Ako samceka,co sice neslubuje no co slubi to dodrzi,lebo vie na co ma.
A ak uz ziska zenu s ktorou si rozumeju,nema dovod hladat inu.

Sloniecko

tak vidiet, ze si riadne frustrovana... srsi to z tvojich prispevkov. Ja to chapem, ak ta traja takto hnusne oklamali a podviedli, tak mas plne pravo byt nahnevana. Ale takychto tem (a prispievatelov) je tu mnoho. Aj muzov, aj zien. Kazda takato tema ma spolocne crty.. v prvom rade to, ze zakladatel/ka hadze ihned vsetkych zastupcov opacneho pohlavia do jedneho vreca. Mne sa napriklad nevera maximalne hnusi a nikdy by som nedokazal svoju priatelku (s ktorou som uz niekolko rokov) podviezt. Mne sa ta predstava doslova hnusi. Takisto si so ziadnymi zenami nevypisujem za tymto ucelom, ani so ziadnou neflirtujem. Napisali ti uz, ze malicka chyba bude asi aj v tebe- konkretne je jedna o to, ze si aj pisala, ze s neatraktivnym muzom nevies randit. Tak vies- ak je muz atraktivny, dobre zabezpeceny, casto sa ani nemusi snazit o priazen inych zien. Zlych zien, rozbijaciek vztahov je mnozstvo a ty mas tu smolu, ze si vzdy vyhliadnu tvojho partnera. A ak aj muzovi ako pises, ide hlavne o vzhlad zeny (lebo si takych vyberas- mne o vzhlad nikdy neslo, su omnoho dolezitejsie veci), tak je zrejme, ze od takeho nemozes ocakavat, ze bude za kazdych okolnosti verny. Bohuzial, takyto svet zijeme. Ludia su zli, povrchni. Ale to asi vies aj ty sama. Ja ti v kazdom pripade prajem, aby si si nasla dobreho muza a bola stastna.