Zvláštne stavy po užití marihuany

Príspevok v téme: Zvláštne stavy po užití marihuany
ronaldinho5555

Zdravím,mám 18 rokov a pred týždňom sme išli s kamarátom do Brna ,dali sme si tam marihuanu, pili sme alkohol atď, typická párty. Po príchode na Slovensko ďalší deň som však pri hraní hry na pc začal pociťovať zvláštne stavy, volal som si pri tom s kamarátmi a akoby som sa nevedel sustrediť na 2 veci naraz, buď iba na hru, alebo len na ich hlas, taktiež mávam niekedy problém si spomenúť na nejaké slovo pri komunikácii odkedy sme tam húlili a pili. Niečo podobné sa mi stalo už pred 2 rokmi po húlení, ale to to v priebehu týždňa kompletne zmizlo, tak dúfam, že aj teraz to tak bude. V prípade, že niekto si niečim podobným prešiel, alebo má niekto nejakú radu, tak sem s ňou.

Tomas12345

Tieto tvoje priznaky velmi pripominaju priznaky depersonalizacie a derealizacie. Je nutno dodať, že jeden z neziaducich ucinkov marihuanny je aj depersonalizacia a derealizacia. U niekoho to je len docasne a nabuduce prejde, u ineho ale tieto stavy mozu trvat este dlhe mesiace ci ba až roky. Nepokúšaj stastie a čím skor s tou marihuanou prestan. a porad to aj kamaratom nech daju od toho ruky preč.

Aliss

Tak mas aspon ponaucenie. Nie som ziadna moralistka, clovek vselico skusi. Ale nestoji to za to. Nehladiac na tie neskorsie nasledky...

Answer111

Moze to byt urcity stav depersonalizacie/derealizacie. Velmi male percento populacie ktore ma vrodeny nabeh na psych. poruchy moze zle reagovat na travu a moze im to urychlit ich vyvoj. Tazko takto povedat, ja som prvy krat dostal s thc do styku cez hash z bonga a aj na druhy den som mal take vselijake stavy, ale to bolo len podvedome dozvuky z toho dna. Ked tak skus zistit ci v rodine mate niekoho z psych. problemami ak ano, tak neodporucam travu. Inak alkohol zosilnuje efekt travy v organizme.

ronaldinho5555

Ja už hocijak húliť po tomto nebudem,len som bol zvedavý,že či mal aj niekto iný s niečim takýmto skúsenosť.

Danielle_11

to to je sprievodny stav do tazsich stavov ..ako je paranoja a tazsi schizofrenia ....ak nechces mat natrvalo problem s psychikou tak tu travu radsej vynechaj ....viem o com hovorim...radsej si vypi

Aliss

A co si cakal? :) Tento stav ti moze prist kedykolvek, v situaciach, kedy to nebudes absolutne cakat. Jeden znamy nemohol dokoncit statnice, lebo sa mu vratili po mesiaci stavy, co mal z nejakeho mixu drog a marisky. Spustil to stres, pobudol par dni na psychiatrii. Niektori ludia by sa nikdy nemali pustat do tychto veci. Uznavam, ak si to da tazko chory clovek. Ale len tak si zahulit, aby dobre bolo? :) Ked to niekomu dokaze spustit schizofreniu, depresie, atd....Ked si nabuduce das, tak bez alkoholu probuh :)

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.