Muži, otázka na Vás

Príspevok v téme: Muži, otázka na Vás
chlpkovaIvka

Zdravím mám prvého priateľa a neskúsená mladá a kedže chodíme spolu už nejaký čas v poslednej dobe my dáva najavo že by chcel už milovať zo mnou. A ja tam dole sa neholím len strihám nakrátko a chcela by som vedieť že keď sa pred vami vyzlieka partnerka prvykrát pred milovaním čo očakávate tam dole že bude ako vyzerať? Túto otázku myslím vážne teraz lebo neviem či ho nevystraším keď nebudem dohladka oholená. A neviem čo očakávate keď príde ta chvíľa že je zvliekate nohavičky a čo čakáte v tej chvíli ?
Máme byť dohladka oholené? Neoholené vôbec zarasztené? Alebo len pristrihnuté chlpky nakrátko?
A čo ak chcete robiť orál? Bude vám vadiť že tam budú chlpky?
Fakt neviem ako sa mám zariadiť tam dole. Som v strese čo s tým?
Prosím vyjadrite sa aj baby ak chcete mne je to jedno len sa vyjadrite ako sa mám zariadiť .
Ďakujem

balli

Porazima
to sa ho ma vazne priamo opytat ci sa.ma tam dole oholit alebo nie??????
Ved to milovanie by malo byt sponntanne a nir ze si povedia ze teraz sa idem oholit a potom nato skocime zlato

PoraziMa

Nechapem tuto temu. Na to sa mas pytat tvojho partnera. Si myslis ze ked ti tu milion chlapov napise ze ma rado bobra, tak aj tvoj priatel ho musi mat rad? Sto ludi sto chuti. Chodite spolu tak snad sa mozte rozpravat aj na tuto temu. Ak sa bojis, pre istotu sa ohol- tym nic nepokazis, vacsina zien sa tam holí. No a ak mu to bude vadit tak ti to povie. Nic v zlom ale holit sa tam je hygienickejsie a konfortnejsie.

Kami91

Za mna osobne ci nahladko alebo pristrihnute trosku noznickami ale bobrika som neodmietol len pri lizani mi to trochu prekazalo.

SomSvetlo

No tak ad jedna neuvadzas svoj vek :-D i na tom vela krat zalezi, ale v principe plati kde je chlp tam je chut . tam dole je to ako s vlasmi niekto na pankaca, niekto nakratko niekto dohola , vobec to nie je dolezite dolezite je ako vies s tym dole narabat :-D vobec to neries len nebud strapata . uzi si to

Emil37

Ja mám rád na ženách keď tam majú mierne pristrihnuté chlpky do trojuholníka, v žiadnom prípade nie do hladka. Je to akoby som súložil s 10 ročným deckom ktoré nemá žiadne chlpy. Žena by mala mať v tej časti tela niečo tmavé mňa to neskutočne vzrušuje keď tam chlpky sú.
Nie dlhé ako prales ale pristrihnuté na dlžku tak 5mm.
A je mi to jedno aj keď robím orál, milujem to a zase tie chlpy nevypadávajú tak ako niekde z vlasov že sa orál nedá vydržať pritom.
Úplne v pohode sa to dá ...

Hrmka

Presne. Lizat zarastene vajcia nic moc. Ked si dorezes vacia pri pokuse ich oholit a dostanes daku infekciu uz nebudes od frajerky pozadovat, aby bola do hladka.
Co ste pedofili, ze do hladka? Dospela zena tam ma chlpy, lebo je dospela.

Sexko568

Preboha zenskaaaa - uprav sa tak ako to citis tyba citis sa tak.ok. preco sa chces niekomu prisposobovat? Bud sama sebou!!!