Cikanie do umyvadla

Biela Kobra

Rozdiel medzi nahodnym a nahodilym v slovencine je jedine ten, ze slovo nahodily je zastarane, resp. bohemizmus, a v sucasnosti sa v spisovnej slovencine nepouziva. Curanie do umyvadla sice nepodlieha nijakemu zakonu ci kodifikacii, len spolocenskym konvenciam, ale verim, ze kto je na tento nechutny sposob zvyknuty, najde si jeho obhajobu 1500 logicky znejucich argumentov.

Pikhart

Ved citajte poriadne priatelia. Aj Mrauka. Nikde som nepisal, ze "mi" hnije alebo nehnije moc. Moc ako aj ostatne tekutiny organickeho povodu podliehaju hnilobnym procesom pri kontakte so vzduchom. Na tom nie je nic nenormalne. Dalej davam na pravu mieru rozdiel medzi "nahodnym" a "nahodilym" napriklad oralnym sexom. Moja poznamka sa tykala nahodileho oralneho sexu so stalou partnerkou, ktora cuduj sa svete nie je povinna chutovymi bunkami vstrebavat niekolkohodinovu zmes "tvarohu" a mocu (to uz je ale ina tema a verim, ze vela zien toto dobre pozna), a nie nahodneho s nahodnou okoloiducou. Takze asi takto. :)

Pag

Toto je jediná téma, ku ktorej sa možno vyjadriť len tak, že to buď je alebo nie je normálne. Viac sa k tomu nedá povedať. Ale čo to bude, keď túto tému posunie niekto do vyššieho a súčasne do nižšieho levelu? Bude to up-grade a down-grade súčasne. Nie, toto už ale nie, že vys.ať sa doň?:-) """A kto je to Doň? Ja som do vlaku skákal sám bez lístka, žiaden Ondoň tam nebol!!! A jeho žena je Ondoňa a detičky sú Ondoňčatká?""" Poprosím admina o ban, ďakujem a ešte by som sa chcel poďakovať......:-D

Lukas000

Uz ked toto praktizujes, tak si daj spravit bidet a mas po probleme. Ty musis mat chlape 2 metraky, ked sa dokazes vystat do umyvadla.
Neviem, fakt ma to nikdy nedapadlo, ked mam hajzel hned vedla umyvadla a tiez mi to pride nechutne, nehovoriac o tom, ze zapach mocu sa z umyvadla a kupelky musi fest sirit.
Paci sa mi Mrauka, ze si taka cistotna. Musis byt cista a vonava zena. A tak to ma byt.

Mrauka

Presne tak. Horucou vodou ho kekes oplachne. Sanitolom ho vystriekaj. Uz ste videli nejaku zenu curat do umyvadla a umyt si v nom buchtu? A este mu to pride aj normalne, chvali sa, aky ma zdravy penis a pri tom mu hnije moc a mysli si, ze sa budu vsetky predhanat na nahodily, pozor nie nahodny, lebo v tom je brutalny rozdiel, sex s nim.

Pikhart

Mila Mrauka, aby sme sa pochopili, tak uvediem niektore pravidla, ktore treba pri moceni do umyvadla dodrziavat: Po vymoceni sa je vzdy potrebne celu plochu umyvadla oplachnut teplou/horucou vodou. Takto zabezpecis, ze aj mikrokvapky, ktore by sa eventualne mohli dostat mimo trajektoriu prudu mocu, odstranis. Chcel by som vidiet, ako sa toto da dosiahnut pri inom sposobe (verejne toalety alebo akykolvek iny tradicny zachod alebo pisoar.) Cerstvo vycurany moc neobsahuje totiz ziadne skodliviny. Naopak, niekolko hodinovy moc hnijuci na povrchu toalety zacina podliehat hnilobnym procesom a ked pride niekto na WC, zacne don curat, mikrokvapky, ktore sa pri curani odrazaju spolocne s nahnivajucim mocom z predchadzajucich navstev naspat na oblecenie a aj na pohlavne ustrojenstvo, mozu sposobit znacne zdravotne komplikacie. To ze tie mikroby nie su volnym okom viditelne neznamena, ze sa tam nenachadzaju. Cize pre autorku temy to len uzavriem: Bud rada, ze Tvoj priatel cura do umyvadla, pokial dodrziava spravnu techniku (oplachne cele umyvadlo a po curani sa umyje intimnym gelom), mas doma jeden z mala zdravych penisov, z ktoreho mozes aj jest. :)