Som lenivé hovno

Príspevok v téme: Som lenivé hovno
Nit879

Mám 23 rokov čoskoro 24 a nič som v živote nedokázala. Len sa priživujem. Doteraz som nemala žiadnu robotu, chodila som na vysokú a ešte chodím. Vlastne ma tá škola ani nebaví a už vôbec nechápem jak som sa ja vôbec dostala do štvrtého ročníka s mojou obmedzenou mozgovou kapacitou. Chcela som si už konečne zarobiť vlastné peniaze , ale na brigáde som nevydržala ani tri dni a zajtra len idem odovzdať veci. Veď ja ani nič neviem robiť a všetkých zdržujem a všetko popletiem, tak radšej idem preč. Som pomalá a lenivá. Nemám ani vlastný osobný život, žiadne kamarátky, kamarátov proste nikoho len rodinu. Pravdou je že sama sa od všetkých separujem. Nemám si s nikým čo povedať. Mám pocit, že nemám žiadnu budúcnosť, som totálne nepotrebná. Nikdy som nevedela kam sa v živote uberám, nikdy som nemala ciel. Niekedy sa cítím ako veľmi starý človek a nie ako mladé dievča. Neviem či vôbec chcem nejakú radu, skôr tu len vyplakávam a sťažujem sa a zistila som že sa v tomto svojom stave vyžívam. "Komu niet rady tomu niet pomoci"

LukasTakSaVolam

Bol som rovnaký, nič som nerobil len som hral hry celé dni. Pracoval som celkom otrokárčinu lebo som vôbec nič nevedel. Povedal som si, že takto celý život určite nechcem robiť a moje myslenie sa zmenilo. Samozrejme, že nie hneď, trvalo to dosť dlho. Ale momentálne idem na výšku, mám celkom vysoký cieľ, ale som ochotný tomu venovať čas. Buď musíš stráviť čas s niekým, kto je opak teba, ale takí ľudia nebudú chcieť veľmi s tebou tráviť čas. Alebo proste sa musíš prinútiť a keď uvidíš, že sa niekam posúvaš, tak by to mohlo ísť ľahšie a po čase by sa to mohlo zmeniť.

poradim38

Kristepane - odteraz ta ignorujem aby ti bolo jasne, cize sa ohradzuj cim chces....... uz reagujem iba na autorku, papa :)

poradim38

Kristepane - tak ja nemozem nic, za to ty mozes vsetko soplacka :))) tak asi zijes tak isto ked ju vies tak silno pochopit..... ani by som sa necudovala.... a ty mozes rypat ano ze blbecek a podobne, tak ja si napisem ze mojko zlate... co s tym spravis? :))) tresnes sa o zem?? Mna zas vytacaju takyto ako ty :)) kazdy to ma inak vidis tak sa do mna neserkaj :)

Kristepane

Arogantym tonom. A teraz co ked si si zazila vela ako zena? Chces sa sutazit kto si zazil viac? A ne nebudem si hladiet svojho lebo ma vytacaju takito blbci . Ked sa nevies vzit do niekoho situacie, co preziva tak nerad takymto stylom. Ty tiez nevies co vsetko za tym je, nepoznas danu osobu. A uz duplom neskus mna sudit ze ja zijem rovnakym zivotom

poradim38

Kristepane - a prosim este mi objasni kde som napisala ze je prizivnicka.... mozno si videl akurat tak citaciu z jej vlastneho vyjadrenia ktore napisala sama o sebe :))) staci citat a nie len mudrovat :)