Už nevládzem, doktorom neverím

Príspevok v téme: Už nevládzem, doktorom neverím
Kamila111

Vyše 2 rokov trpím ako zviera. Ani neviem, čím to začalo, dosť na tom že mám pocit, akoby som sa pomaly "rozsypovala". Je to najvhodnejšie slovo na opísanie môjho stavu a pocitov ako psychických, tak fyzických. Začalo to nenápadne po návrate z letnej dovolenky, konkrétne pleťou. Začervenanie pleti ako alkoholička, hoci si dám raz ročne 2 dcl vína na Silvestra. Dg rosacea. Liečba mastičkami a liekmi neúspešná. Bez mejkapu ani na krok. Ale to bolo to najmenej. Časom sa pridružili bolesti kĺbov vyrážajúce do nôh. Potom prišli bolesti chrbta medzi lopatkami, občas cítim aj akoby svaly v rukách, podobné svalovke. Zvláštne je, že tie nepríjemné pocity prídu kedykoľvek, potom zmiznú na deň, dva a opäť sa objavia, raz bolí viac, raz menej. je to strašné, psychicky som z toho na dne, dr. nevedia, kamoška mi vravela, že ma onedlho pošlú na psychiatriu, lebo vrak keď si nevedia rady, tak to hodia "na hlavu". Čo si snáď myslia, že si to navrávam? Vďakabohu taký blázon nie som.Mám rada život, svoju robotu, nie som žiadny hypochonder či ako sa to volá. A aby toho nebolo málo, všimla som si, že sa mi robia plesne na nechtoch na nohách, zatiaľ "iba" na dvoch, liečim prípravkom z lekárne, ale nezaberá.
PROSÍM, nestretli ste sa niekto s podobným problémom: Nie je tu nejaký schopný zdravotník, ktorý by tušil, čo by mi tak mohlo byť???? Najviac ma trápi ten chrbát. Ako som napísala,pred dvoma rokmi som bola šťastný zdravý človek, teraz som zdeptaná a utrápená osoba :-( Za kým ešte ísť??

Irenn-a31

...A nenamyslas si vsetky tie choroby sama?...Pokial ta boli chrbat, tak treba ist ku svojej vseobecnej doktorke a ona ta uz dalej posle k odbornikom...V dnesnej dobe na vsetko potrebujes doporucenie..

Pag

Tu ide najmä o to, že kde si bola na dovolenke a nie že si bola na letnej dovolenke. Všetko to vyzerá ako nesprávne liečená choroba, pravdepodobne po uštipnutí komárom, moskytom alebo iným hovädom, na strane druhej si nemyslím, že by ťa počas spánku uštípla blanokrídlatá lietajúca krava za účelom vycicania tvojej krvi, to isto nie. Videl som už aj také, ale to isto nemohlo byť na tejto planéte, ta kde som to videl, vo filme?, nie, po užití psychotropných látok?, nie, vieš čo?, to je jedno, buď zdravá, tak do týždňa sa isto uzdravíš, zbytočne sa tu budem zaoberať sám sebou a svojími intrapsychickými konflikmi a nie tebou. Chladnička je plná, sedemhlavý drak pred ňou, well, well, pekne nám začína večerná pyžamová párty, kde mám ten samurajský meč?! Haló? Tam ste?:-)

Borgio

BJ_2 správne si to pomenoval, ešte by som doplnil aj obrovskú túžbu lekárov po peniazoch. Preto sa aj dali kúpiť farmaceutickým firmám. Preto sa aj prestali ďalej vzdelávať lebo je jednoduchšie ísť vo vyšľapaných koľajách ktoré majú posvätené celým farmapriemyslom a skorumpovanými medicínskymi inštitúciami vrátane ministerstiev zdravotníctva. Stále sú tu ešte aj čestní lekári, ale je ich z roka na rok menej. A tá skorumpovaná väčšina ich snahy udupáva. Takže je dnes bežnou praxou, že lekár miesto toho aby pomáhal, často skôr škodí.

BJ_2

slovenskym lekarom sa neda verit. Moja skusenost za poslednych 10 rokov je tak katastrofalna, 10-15 lekarov totalne zlyhalo. V buducnosti sa chcem rozpisat viac, ale treba kompletnu reformu zdratotnictva. Najvacsi problem je ego, hyenizmus, namyslenost, a chladne srdce lekarov, ich arogancia a nizka uroven, neschopnost hladat problemy a nemat na to cas. A neschopnost nacuvat pacientovi a nieco si nechat vysvetlit. Takisto system, ktory ich paralyzuje, ak by aj chceli pouzit nieco alternativne, lebo tie ich chemicke blbosti na to nestacia.

Deodorant

Dajme sa všetci zaočkovat proti nenávisti závisti zlobe hnevu netolerancii. To by malo jediné zmysel. Potom by vymizli všetky choroby.

okuliarnik

Ani sa mi nechce veriť kam až pokročilo dobrovoľné zotročovanie. Osobne som proti tomu, aby mi niekto niečo nariadoval ak sa to týka môjho vlastnéh tela alebo tela mojich detí - pokým nie sú dospelé. Očkovanie si má každý rozmyslieť, neriadiť sa príkazmi, ale niečo si o tom naštudovať. A poradiť sa s odborníkmi. V našom vchode býva detská lekárka, minulý rok odišla do dôchodku, až vtedy priznala, že svoje vnúčatá nikdy nedovolila zaočkovať. Že dnes to už môže povedať, už jej nikto nič neurobí, veď je na dôchodku. Neviem či to bolo správne rozhodnutie, ale znova zdôrazňujem - do takýchto bytostne osobných vecí nemá nikto pchať nejaké nariadenia, je to naša vec. A ten nezmysel, že nezaočkované deti prenášajú alebo môžu prenášať ochorenia, to ani nebudem komentovať. Skôr by som sa pozastavil nad tým prečo asi po očkovaní toľko detí odrazu začne vykazovať problémy, ktoré predtým nemali. Možno rodičia autstických detí by sa k tomu vedeli vyjadriť.

Bubliii

Samozrejme, ze moze, lebo statisticky je vacsia sanca ze sa nezaockovane nakazi prve (o ockovanych detoch som nikde nepisala). Ale to odbiehame od temy, hoci priznavam, ze mojou vinou. Len som sa chcela reagovat na ten komentar podo mnou. Takyto zakon maju v CZ a kope inych krajin, ja osobne som za jeho zavedenie - aj ked si uvedomujem ze to schvaluje parlament a nie my, bezni obcania...

Bubliii

Petit no to tu malo byt uz davno tento zakon! Ci kym sa ti nenakazi dieta na cierny kasel tak dovtedy je dobre? Co tak brat trochu ohlady aj na ostatnych?

petit

Uť je aj povinné očkovanie detí inak nevezmú do škôlky. Krásne sa to začína. Som zvedavý čo bude dalej. Začnú nás značkovať jak dobytok.