Niekto kto sa lieči z bulímie?

Príspevok v téme: Niekto kto sa lieči z bulímie?
Veron444

Zdravím
Mám 18 a už 6 rokov trpím ppp
Z anorexie to prešlo do bulímie a spoločne s tým aj bap

Momentálne sa snažím vyliečiť sa ale miestami je to fakt ťažké a neviem prestať s užívaním laxatív. Nevracala som už 2 mesiace a dnes som to nevydržala a zjedla som celý kýbel zmrzky a pokúsila sa vracať. Avšak zastavila som sa v polovici a uvedomila si, že to nie je správne.

Ak je tu niekto, kto má rovnaký problém a chce sa kontaktovať, tak nech sa ozve.
Je lepšie rozprávať sa o tom s niekym, kto tomu rozumie a snaží sa vyzdravit tiež ako s niekym, kto ani nemá páru o tom.

lucia 81

Ak naozaj potrebujete pomoc tak zacnite od psychiky a s tým vie pomoct jeden pán z Trnavy. Pisem to sem, pretože mi jeho pomoc zmenil zivot. Je to jasnovidec - nikdy som tomu neverila, ale na každý problém sa vie pozrieť a ukázať Vám smer. Pišem sem aj jeho osobný kontakt, : 0902044010 rieši nie len psychické problémy, ale aj ťažké životné situácie a zdravotné problémy.

Tomas12345

Lara:

Uz viac nechudni. Mas uplne normálne postavu 62 kg pri 157cm. Ja nechapem či to naozaj nevidis, alebo ci si uz naozaj stratila zdravý usudok ale to chces vazne byt jak kost a koza vychrdnutá ? Vsak to vyzera strasne.

lara456

ahoj ja mam bulimiu od 14 a mam 20 :(...moja sestra vzdy bola trocha chudsia ako ja, tak o 5-6kil a v 14 mi to zacalo vadit a tak som sa dala na dietu jablko, jogurt a polievka za cely den a velmi rychlo som schudla na 47 kil pri vyske 157cm a tuto vahu som si udrziavala az do 18 ked som zacala mat dalsie psychicke problemy a na chvilu som sa na postavu vykaslala a len som sa prejedala ale nevracala som a tak som pribrala za kratky cas na 75 kil no a potom mi to zacalo vadit a tak som zacala opat dietovat a schudla som na 51 kil ale akosi sa opat vsetko zhorsilo a ja som pribrala na 62 kil(momentalne) a teraz opat zvraciam niekedy a niekedy sa len prejedam a nevraciam a bohuzial ani nechudnem...velmi by som chcela aspon na 50 kil schudnut :( a samozrejme naucit sa normalne jest uz konecne