Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

ajkamajka

Uz sa to tu cise jedna pytala, ale nikto jej neodpovedal.Mna by to tiez zaujimalo, dala som si urobit vypocet, ale krizuju sa mi tam tie zelene dni s cervenymi a podla Jonasovych instrukcii sa znizuje sanca na 70%. Sice krizuju sa mi iba posledne dva dni zelene. Chcem sa opytat ci ste niektora otehotneli aj napriek tomu a ci vsetko dobre dopadlo.

elkedr

Nakolko tieto vase prispevky mi pomohli, napisem aj svoju skusenost, mozno aj ja niekomu vlejem nadej, presne tak, ako mne druhe..
O babatko sme sa snazili 3roky. Po roku bez uspechu mi boli nasadene lieky podporujuce ovulaciu. Bohuzial, lieky mi viac ublizili ako pomohli. Vysledkom bol vznik cyst, nepravidelna menstruacia, ktore chceli zase upravit dalsimi hormonmi, ktore som uz odmietla.
Potom som sa dopatrala k tymto prispevkom o Dr.Jonasovi a jeho metode prirodzeneho pocatia. Objednala som si vypocet, dostala som odporucanie pre pitie alchemilkoveho caju. Po 5tyzdnoch sa u mna uplne spontanne dostavila menstruacia, co bol maly zazrak, kedze v poslednom roku som ju mala len niekolkokrat, po pichnuti vyvolavacky. No a po troch mesiacoh som si nasla vytuzene dve ciarocky a po 3rokoch sa v lete staneme rodicmi. ;)

popok

Ja som mala za sebou jeden potrat a potom sa nam nedarilo ani otehotniet 3 roky. Kamaratka mi poradila sa obratit na p.Jonasa a na druhy termin, ktory nam vypocital som ostala tehotna a mame doma krasnu 2rocnu dcerku. Momentalne som opat tehotna (podarilo sa i bez vypoctu tentokrat) a cakame opat dievcatko, presne ako bolo vypocitane. Takze u nas to vyslo na 100%.

Saj

Babule, ja som si tiež objednala tento výpočet, ale po celý rok sa mi kryjú zelené dni s červenými dňami a píše sa tam, že sa tým znižuje pravdepodobnosť pohlavia na daný mesiac. Sú tu niektoré, ktoré sa snažilkovali aj v prekrývajúce dni a pohlavie im vyšlo? Ďakujem

pon

Mali sme za sebou 4 neuspesne umele oplodnenie, pretoze lekari nas presvedcovali, ze s tymi manzelovymi vysledkami to inak ani nepojde. Neslo to ani umelym sposobom. Nakoniec sa nam podarilo otehotniet podla vypoctu od Dr.Jonasa.

major

Podobnych prispevkov k tomu tvojmu(gejos)tu uz par bolo. Bohuzial, asi pre peniaze su ludia schopni urobit cokolvek a neuvedomuju si nasledky.
Nam sa nakoniec podarilo otehotniet, takze sa tesime a verime, ze vsetko bude v poriadku.
Kontakt na Dr.JOnasa www.centrumjonas.com

ansi

Dobrý deň, ja som už tiež počula o tejto metóde, ale iba o výpočte pohlavia, ale ako tu čítam, dá sa vypočítať aj to, aby bolo zdravé? resp. bez komplikácií? Jedna pani tu spomínala riziko potratu. Môj manžel je chorý a liečený a je riziko, že chorobu zdedí. Je možné vypočítať aj to, aby ho to obišlo? príp. poradiť ako sa nakontaktovať na Dr. Jonáša? Ďakujem za akúkoľvek odpoveď a radu.

gejdos

Pred rokom som nasla reklamu pre vypocet rizika potratu, kde sa odvolavali na Dr.Jonas (chlapecdievca). Kedze sme planovali mimi, tak som si prepocet objednala. Cakali sme pol roka na vhodny datum pre pocatie bez rizika. Sice k pocatiu prislo, ale o babatko sme minuly tyzden prisli.:( Velmi sme sa na babatko tesili a verila som, ze vsetko bude v poriadku a takto to dopadlo. O to je to tazsie, ze kamaratka ma o tyzden termin. :((
Jej sa podarilo otehotniet taktiez podla vypoctu, cele tehotenstvo mala bez problemov. No ona ho mala od Dr.Jonasa.
Ja to znasam velmi, velmi zle a teraz sa bojim dalsieho tehotenstva, hoci babatko si moc prajeme. Mozno, keby som sa tak velmi nechcela vyhnut komplikaciam a nechala tomu volny priebeh, tak by bolo vsetko v poriadku..Neviem co robit, kedze stale mam na mysli ako sme uz mohli zacat nakupovat vecicky a teraz z toho nic...

trop

My sme sa snažili o mimi takmer 3 roky. Potom som si dala urobiť výpočet a na 4 mesiac som otehotnela.
Aj moja kamarátka otehotnela hneď v prvý mesiac jak jej prišiel vypočet (pred tým sa snažili vyše roka). Ale mam v okoli známu, ktorá podľa výpočtu neotehotnela, no nakoniec vysvitlo, že využili iba jeden termín (lebo chcú mimi iba v určitý mesiac!). Ak by sme sa my snažili jedenkrát v roku, tak by som sa dieťaťa dočkala po asi 40 rokoch snaženia sa....

major

Prosim po kolkych mesiacoch ste otehotneli podla vypoctu? Kamaratka otehotnela hned v prvy mesiac a my mame za sebou uz druhy termin a zatial nic. :(