nenávidím svojich rodičov

Príspevok v téme: nenávidím svojich rodičov
lea024

mám 24 rokov, neviem zohnať stálu robotu preto som nútená stále žiť s nimi. nenávidím ich. nič nesmiem!! nesmiem chodiť von, lebo potrebujú aby som spravila toto, tamto, čo ich len napadne, nesmiem sa stýkať s kamarátmi, lebo sa im nepáčia, už v žiadnom prípade ich pozvať na návštevu, rodičia potrebujú predsa kľud, nemôžem ísť ja na návštevu, lebo zase budú niečo potrebovať, že na nich nemyslím!! preto ma všetci kamaráti postupne poopúšťali. vždy všetko pekné pokazia, trpím depresiami a keď mám konečne lepší deň, musia to pokaziť. za všetko zlé môžem vždy len ja! vždy som len ja najhoršia! už nevládzem... ani porozprávať sa s nimi o tom sa nedá, lebo mňa nikdy nepočúvajú, pre nich som len zasraté decko! neviem čo mám robiť...

dobreuz

Lea tak vaši rodičia sú fakt odporní manipulátori. Treba sa postaviť na vlastné nohy a odísť od nich a potom ma vašom mieste by som sa im už nikdy neukázal, pretože si to zaslúžia!

MSi33

Tak tadial teda cesta nevedie. Nerozmyslala si nad prestahovanim sa do vacsieho mesta/zahranicia? Dokazala by si sa tam uplatnit? Co mas vystudovane?

lea024

viem veľmi dobre aký je tento svet zlý a skazený, aká je odporná doba v ktorej žijeme... rodičia sa neboja o mňa, boja sa toho že nebudú mať koho dirigovať... "nerátali" s tým že budem chcieť žiť svoj život, mať svoju vlastnú rodinu... ale toho som sa už pomaly vzdala... a psychické choroby bohužiaľ existujú... ale ten kto nezažil, nepochopí... pán Marián, ani Vám to neprajem zažiť, nikdy... ten pocit prázdnoty, ktorý úplne rozožiera vnútro, keď zrazu všetko, aj vlastná existencia prestane dávať zmysel, keď je Vám jedno či sa ráno zobudíte alebo nie... keď nevidíte svetlo, iba temnotu, ktorá Vás obklopuje...

MSi33 toto som už s nimi prebrala, mnohokrát, keď mi aj dovolili vyjsť von o chvíľu mi matka volala že je jej zle, že aby som rýchlo prišla domov, prídem a ona vysmiata pozerá televízor...

orol1

lea ja sa necudujem ze mas depresie. z takehoto ne/zivota by mal kazdy. to je na psychologa. zacni to riesit co najskor, takto sa zit neda.

Marian Jakubcik

simimo a si aj poriadne drza! Ja som ti nedovolil aby si mi tikala!! Ja som s tebou ovce nepasol! To aj ty si nevazis rodicov?? Som rad ze moje dve dcery nie su take drze ako ty a autorka prispevku. Moje dcery totiz maju ukoncene VS, chodia apievat do mladeznickeho spevackeho zboru, pomahaju v charite a su este panny!! Nepotrebuju sa flakat kade tade ako autorka alebo neroztahuju nohy kade chodia ako ty a hned sa nemusia vydavat!

MSi33

Treba ist tam, kde je praca a je platena dostatocne na to, aby si clovek zaplatil účty. Ak nemas kvalifikaciu, dopln si ju a potom prec od rodicov.
Pri depresiach pomaha pohyb - pravidelne sportovanie, ale aj vitamin D.
Skus sa s rodicmi porozpravat - kym od nich odides - ze kontakt s ludmi je pre teba dolezity, pre tvoje psychicke zdravie. Povedz im, ze ked ti dovolia sa socializovat na hodinu denne, tebe to prospeje a aj toho viac doma stihnes, budes na nich prijemna..a celkovo, bude sa vam lepsie fungovat.

Skus toto vyjednat. A ked nie to, tak aspon to, ze sa pojdes vzdy prejst. Ze ti to prospieva na travenie, alebo cokolvek. Nenechaj sa nimi udupat. Si mlada baba, zivot mas pred sebou a sebavedomie budes potrebovat..aj v praci.

Drzim ti palce a nepocuvaj Marianove reci. Uctu treba mat, ale aj k sebe a vlastnému zdraviu.

simimo

Marian Jakubbcik- 24 ročna je dieta???? ty čitaš čo pišeš?ja mam 23 a som vydata... čo by sa jej mohlo stat? ak sa ma niečo stať stať sa može aj doma...svet je plny nastrah na rizika si dneska treba zvykať....nerozmyšlaš...no to ma dostalo fakt...

Marian Jakubcik

Rodicia sa o teba boja preto ta nikde nepustaju. Mas sice 24 rokov, ale si stale este dieta. Si neskusena a svet je zly. Boja sa aby ti niekto neublizil. Bud rada a dakuj Bohu za svoju rodinu. A co sa tyka psychickych problemov som toho nazoru ze ziadne neexistuju. Je to len vyplod fantazie mladych ludi aby boli moderny.