Kriza vo vztahu, stereotyp, svadba

Príspevok v téme: Kriza vo vztahu, stereotyp, svadba
Kamilka1995

Ahojte, mame s priatelom 24 rokov a sme spolu uz 6 rokov. Bývame spolu, obaja študujeme externe, a popri tom mame pracu. Vsetky kamaratky okolo sa vydávajú, jeho kamaráti sa beru, a ked ja naznačím nieco o svadbe, povie, ze na neho nemam tlačiť.. ma pripomienky typu ze nemam chytat kyticu od nevesty, lebo budem smutna ze si tam predo mnou neklakne ako to byva vo filmoch. Ze mame este cas, ze nemam zavidiet kamarátkam. Samozrejme ho rešpektujem a do nicoho netlačím, ked nieco o tom poviem tak len zo srandy, viem ze sme este mladi a mame cas. Len mam uz take pocity, ze ci to so mnou mysli vazne.. vztah mame dobry, pekny, len mam pocit ze sme velmi skoro zacali spolu byvat, cize hádky su častejšie Ved to v kazdej dvojici... a mame taky stereotyp, kazdy den tyzden mesiac to iste... dovolenka ta ista. Varenie to iste. Vianoce takE iste.. ja som bola velmi aktívny typ, a on velmi tichý a taky pracovitý utiahnutí, neznasa spolocenske akcie a vela ludi.. a ja som opak. Tak tak premyslam, ci ja som sa nezmenila uplne kvoli nemu, ze to uz nie som ani ja..... a dnes mam taku zlu naladu z toho vsetkeho, ze som sa rozhodla sa takto verejne poradit. Dakujem

orol1

Apokryft, velmi pekne si to napisal - ".Popritom zabúdali žiť!Presnejšie zaujímať sa jeden o druhého o pocity o sny .Len práca,domácnosť .Po troch rokoch zistili ,že nevedia spolu tráviť čas len tak oddychovať z vyloženými nohami."
ja tiez tak zijem :(

orol1

kamilka, neviem, ci chces takto zit. podla mna to vsetko pekne mate za sebou a spaja vas uz len zvyk. hadky kvoli rozdielnym povaham a rozdielnym potrebam sa budu len stupnovat. a ty by si chcela este svadbu! tvoj frajer ma v tomto viac rozumu. NACO.
uzivaj si vsetko,pekne a slobodu.

zuzi74

Ci mas na to vek alebo nie, o tom je zbytocne polemizovat...kazdy ako sa na co citi, lenze...ty si velmi aktivny typ, on je velmi tichy, neznasa spolocenske akcie a vela ludi...ako sa hovori, protiklady sa pritahuju, lenze v tom vztahu musite mat aj nejake spolocne vlastnosti, zaujmy a vy ste uplne protichodne typy. Som toho nazoru, ze takyto vztah nebude dobre fungovat a ty sama pises, ze si sa zmenila, takze sa aj cudujem, ze vobec o svadbe uvazujes.

Apokryft

Skutočný príbeh.Dievča tiež 24 rokov žila s priatelom 3 roky .Fáza zaľúbenosti plus vybavovanie vlastného bývania mladých zamestnávala 24.hod denne.Zariadovanie domácnosti všetko okolo spoločného spolužitia.Zveladovanie spoločneho hniezdočka .Popritom zabúdali žiť!Presnejšie zaujímať sa jeden o druhého o pocity o sny .Len práca,domácnosť .Po troch rokoch zistili ,že nevedia spolu tráviť čas len tak oddychovať z vyloženými nohami.Všetko sa krútilo okolo hypoteky,stavby domu vtedy sa mali o čom baviť ale akonáhle mali všetko zároveň stratili to najdôležitejšie lásku jeden k druhému.Nakoniec ișli od seba !Každý má teraz nového partnera a žijú spokojne .Každému to niečo dalo.Keby to zistili po 10-tich rokoch možno by to boli stratene roky.Svatba mala byt v tuto sobotu 18.8.2018.Nikto neumrel tak život ide ďalej.

Apokryft

Dalo by sa o tvojom prípade písať diplomovka.Teda je to učebnicový príklad toho keď dvaja ludia vedľa seba žijú a jednému z nich poväčšinou žene príde že sa odcudzili.V prvom rade ti poviem,že svatba nič nevyrieši.Hlavne keď chlapcovi stačí ,keď ma navarene oprane sex a načo ešte navyše záväzky.Chalani su proste taký.Niekedy je nutné si priznať ,že proste prešli ste spolu kus cesty životom a treba ísť ďalej aj keď každý sám!Že to nechcete?Tak treba vydržať pokiaľ nedoštudujete nájdete si každý uplatnenie,zarobíte peniaze potom si.....jáj to už budeš mať možno 34 a zistíš ,že len žijete vedľa seba 16 rokov a......Veď toto je to.

domcaa

Pilcuk-- a teraz mi realne odpovedz...na ženy nadavaš ale pritom stale nejaku chceš si najst..neprotirečiš si trochu?fakt si mysliš že si nejaku najdeš? a aka chceš aby bola ??

Pilcuk

Kamilka1995, samozrejme, chceš sa vydať, aby si si poistila polovicu majetku tvojho teraz priateľa, pretože to tak robia aj ostatné. Na jeho mieste by som si ťa ani náhodou nebral, keď už teraz ti spolunažívanie s ním začína liezť na nervy, zrejme aj pre to, že sa obávaš, že sa s tebou rozíde skôr než si poistiš peniažky... S dnešnými ženami sa neoplatí sobášiť, pretože vo väčšine tým sledujú získanie prachov...

hrncarka

no nie kazdy sa na to citi...co je ale pravda, byt tebou tak sa s nim o tom porozpravam, nie stylom, ze tlacis ale proste sa spytat ako to vidi v buducnosti...ci to ma niekedy vobec plane...nech ti povie pravdu...lebo ty ak chces mat svadbu a on napriklad nechce tak preco mate byt spolu ked mate ine predstavy o buducnosti...