Cerveny flak na prirodzeni. Je to mykoza ?

Príspevok v téme: Cerveny flak na prirodzeni. Je to mykoza ?
SimPatrik

Nesvrbi to, nezvacsuje sa to, neboli to, nemeni sa to. je to tam uz dva tyzdne od nechraneneho oralneho sexu co to moze byt ? Ziadne ine problemi ak neratam ze momentalne som chory posledne 3-4 dni . Vsimol som si to hned na druhy den od toho styku . Jedna sa o tu cervenu bodku s priemerom asi 6-8mm . Nieje to vypukle len akoby to bolo inak sfarbene miesto .
m.imgur.com

SimPatrik

Osobne si myslim ze to mykoza nieje . Pretoze uz som ju raz mal . Svrbenie vsetko cervene opuchnute no neznesitwlne nieco . Tento krat ani svrbenie ani opuch len jeden cerveny fliacok ktory tam je uz treti tyzden bez zmeny ....

Karol32

V každom prípade by si mal ísť k lekárovi. Ja som mal mykózu a viem, že je to veľmi nepríjemná záležitosť. Doktor mi nasadil antibiotiká a moja frajerka mi kupila aj wobenzym.

SimPatrik

Up

Pridavam dalsie spozorovane problemi . Cca dva mesiace minsem tam v kludovej polohe trpne / mravci v lavom triesle ( slabine ) tiez obcas npr vcera pozorujem pulzujucu tupu bolest laveho semennika . Teraz som bol prechladnuty chory a mam pocit ze ma jemne rezalo pri moceni .

SimPatrik

No asi len po takom ze som skusal googlit cerveny flak na zaludi / penise a viac menej som sa docital o kvasinkach . Mas iny napad ?