Čo tým muž chce povedať.

Príspevok v téme: Čo tým muž chce povedať.
Jolana22

Keď si vás muž neodstráni zo sociálnych sietí po rozchode a naďalej to berie, že rád s vami niekam pôjde vonku na kávu. Ako si to vysvetliť?
Ako vnímajú muži svoju EX po rozchode ak sa nerozisli v zlom len slabo boli vykonzultovane určite veci a bolo to zbrkle. Myslia muži na svoju EX po rozchode a snažia sa to zamaskovať prilisnymi aktivitami, cvičením?
Začnú sa hneď stretávať s inými ženami?

rici87

No to je samozrejme velmi individualne.
Bud je s rozchodom vyrovnany a expriatelku teraz berie ako svoju kamaratku, alebo s tym mozno az tak vyrovnany nie je a stale dufa, ze sa mozu dat zase dokopy, alebo ked uz aj nie je mozne vratit plnohodnotny vztah, tak veri, ze bude mat aspon kamosku s vyhodami (prilezitostny sex, ak prave nie je ina po ruke,...)
Myslim si, ze je par jedincov, ktori su schopni skonceny vztah ihned hodit za hlavu a neriesia ho, pozeraju sa dopredu, ale velka vacsina muzov urcite na svoju ex mysli a analyzuje, preco sa vztah skoncil. Niektori sa zase utapaju v ziali, aj ked to mozno nedavaju najavo. To ale nie je zdrave a urcite je lepsie najst si nejaku cinnost (napr. posilku), ktora zamestna ich mysel a pomoze povztahove obdobie lepsie prekonat.
Ano, su aj taki, ktori sa riadia heslom "klin sa klinom vybija" a vhupnu hned do noveho vztahu aj ked este nie su vyrovnani s rozchodom - casto len kvoli svojmu egu a aby dokazali svojej ex, ze ju uz maju na haku. To ale neznamena, ze vsetci, ktori maju kratko po rozchode novu znamost, su taki. Mozno len nahodou prisla prilezitost, ktoru skratka vyuzili.
Cize tych moznosti je velmi vela a zavisi to skoro kus od kusu :)
Ak chces vediet, ako to s tebou mysli, tak sa ho na to spytaj (osobne - a sleduj pri tom aj rec jeho tela).