Chcem skapať

Príspevok v téme: Chcem skapať
Teveska

Už ma tento pobyt na tomto svete nebaví.
Nič som nemala pekné. A ani teraz nemám.
Viem, že všetko je uhoľ pohľadu a všetko sa dá možno zmeniť, ale ja už nemám silu ani elán ani nič.
Som škaredá, bez priateľov, bez práce, ktorá by ma robila šťastnou, lezbička, ktorá je celý život sexuálne neuspokojená a frustrovaná.
K tomu všetkomu sa nerada pretĺkam a nie som priebojná. Trpím sklonom k depresii a úzkosti. Som večná outsiderka, priťahujem šikanu.
Neviem to s ľuďmi, som introvertka žijúca vo svojom svete a iba v ňom som šťastná. Keď ležím v lese s knihou v ruke a so svojou mačkou. Ďaleko od všetkým.
Nenávidím chodiť medzi ľudí, sklamali ma a už im nemám chuť dávať ďalšiu šancu. Pre svoju nespoločenskosť neviem chodiť do práce z čoho rada dávam výpovede, doslova si pocit, keď môžem dať výpoveď užívam a cestou z expráce mám záchvaty smiechu a som na seba pyšná a som v dobrom slovazmysle asociálka.
Mám rada tmu, noc, zimu, dážď, mráz.
Nenávidím leto, šťastných, zamilovaných a atraktívnych ľudí. Psychologička mi nepomôže, je to len akási žena hrajúca sa na moju kamošku, ale mne slová nepomôžu.
Poviem jej: Chcem sa milovať so ženou, už nechcem byť panna, ale žiadnej sa nepáčim a každá utečie. Ako mi môže pomôcť? Slová? Nech si ich píp. Nechcem. Slová mi nikdy nepomohli. Čo mi povie? Choď medzi ľudí? Ja nenávidím masu ľudí. Neznášam podniky a túto povrchnú dobu. Cítim, že sem nepatrím a ani by som tu nechcela byť. Niekedy doslova čakám na smrť a chcem aby prišla, aby som sa nezobudila. Bola by som šťastná.

marika88

Objednajte sa tomuto chlapovi : 0944195880. Je z okolia BA, nestrácaj čas a nechaj si pomôcť. Neexistuje cesta aby si nemohla byť šťastná, len ju nevidíš momentálne. Nie je to žiadny šarlatán, ale človek s veľkými skúsenosťami a pracuje s ľuďmi čo majú depky. Veľa štastia

Meneen

Najlepšie je keď niekto zadá tému ludia sa z dobrým úmyslom snažia ppmôcť a dotyčná sa neunúva týždeň ani odpísať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pag

Ja si nepomôžem citátom od žiadneho veľkého svetoznalca, ale pomôžem si prírodou. Zober si všetky zvieratá, maskujú sa, sú plaché, klamú výzorom, splývajú s prostredím, na nič sa nehrajú, nemoralizujú a ani nič nehovoria. A aké sú? Dobré, či zlé? Majú vôľu, vôľu prežiť. Z psychologického hľadiska by boli asi považované za zdravé bytosti. Majú senzory, ktoré sú top. Nevedia rozprávať, ale vedia sa ozvať. Mala by si chodiť viac von, viac si všímať to pekné vôkol seba.

novierka

S takymito temami to tu uz fakt nie je sranda, stale je tu viac a viac ludi, ktori chcu svoje problemy riesit takto

SadCat

Ahoj, po precitani temy som sa rozhodla ze musim aspon nieco napisat, aj ked neviem ci to vobec este budes citat lebo vacsinou sa ludia zvyknu "vybodnut" na temy ktore napisu. Ono to je tak ze pokial ludia nezaziju to cim si prechadzas tak nemaju samcu ta pochopit, hlavne to ako sa citis a ake mas pocity zo svojho zivota... Ja ta viem pochopit pretoze to co si opisovala (svoje pocity a aj povahu) mi prislo dost povedome. Ak ja mam problemy podobne tebe a naozaj je tazke s tym nieco robit. Hmm niekedy mi to pride tak ze ani nie som z tejto planety... Citim sa ako macka medzi psami. No ak sa ti bude chciet tak mi mozes napisat na email (picinkatycinka@gmail.com) a rada sa s tebou porozpravam kedze je aj pre mna tazke najst niekoho kto by ma pochopil.

vestica lubomira

Ahoj. Na tom, že si rada sama nie je nič zlé. Každý potrebuje občas byť sám. Možno to potrebuješ preto, aby si na niečo prišla. Píšeš, že už druhým nechceš dať šancu. No skús ju dať najprv sama sebe. Keď sa začneš mať rada prestaneš utekať . Pomohla by Ti terapia podvedomia. Tu je moja stráka : vesticalubomira.wixsite.com

bella21

Ak by Ti niekto ukázal, ako by si mohla byť šťastná, chcela by si to?
Chcela by si to, aj keby to znamenalo, že musíš zmeniť uhol pohľadu, zmeniť niečo v sebe? Vzdať sa niečoho a prijať niečo nové?

Tá zmena by neznamenala zmenu Tvojej identity, ale naopak, jej skutočné nájdenie. Objavenie skutočnej identity by Ti umožnilo plnú sebarealizáciu a naplnenie života. Lebo teraz len živoríš, hlboko pod svojím potenciálom.

Na takú zmenu treba odvahu. A ešte viac odvahy pozrieť sa na to v Tvojej minulosti, čo Ťa veľmi zranilo a čo ovplyvňuje to, ako dnes vnímaš seba, ľudí a svet. Odvahu odpustiť druhým a otvoriť sa (aj za psychologickej pomoci, ak Ti nevyhovuje súčasná psychologička, existujú ďalšie). Vzdať sa pomsty a nájsť šťastie v tom, keď sa tešíš s radujúcimi sa a plačeš s plačúcimi.

Vtedy už nebudeš nenávidieť šťastných a zamilovaných ľudí, ale budeš im priať. Nebudeš závidieť pekným ľuďom, lebo budeš vidieť svoju vlastnú krásu. Kým sa dostaneš do tohto stavu, budeš musieť veľa na sebe pracovať.

Najprv však budeš potrebovať počuť pravdu o sebe, o Tvojom živote a prijať ju. Že si od chvíle svojho počatia milovaná a že to sa nikdy nezmení. Úplne prijímaná, milovaná a chcená tým, ktorý Ťa stvoril, aj keď všetko v Tvojom doterajšom živote sa zdá byť dôkazom o opaku.

Potom sa budeš musieť vysporiadať s minulosťou, Ty sama vieš, čo tam všetko bolo a čo si tu neuviedla (a čo mohlo u Teba spôsobiť okrem iného aj homosexuálne cítenie). Pozrieť sa na svoje rany a začať ich liečiť, lebo už dlho hnisajú a bolia (tu potrebuješ pomoc, toto sama nezvládneš).

Keď sa odvážiš na toto a keď sa Ti otvoria oči, vtedy pochopíš, že Tvoja vlastná prežitá bolesť Ti dala súcit a pochopenie pre druhých. Zistíš, že šťastie nachádzaš v tom, že sa pre druhých darúvaš - darúvaš im svoj čas, slovo, radu, pomoc. Neviem, či si niekedy zažila ten úžasný hrejivý pocit pri srdci, keď si niekomu toto urobila, preukázala dobro. Vtedy sa chce človeku žiť, vtedy sa cíti človek potrebný, lebo len vtedy, keď miluje, skutočne žije...

Láska je život.

Nenávisť je smrť.

Zákonite nemôžeš byť šťastná, keď v sebe udržuješ nenávisť. Nenávisť je ako jed, ktorý otravuje dušu. S otravou v tele nemožno dlho žiť. Ani s otravou v duši...

Existuje riešenie ... aj pre Teba

Tomas12345

Som presne rovnaký typ ako ty s presne rovnakými vlastnostami.

Nie som pekný, bez reálnych kamaratov, bez vzťahu pričom vztah by som si naozaj želal a sexualne som neuspokojeny. Som v podstate asociál, s ludmi sa nestretávam a ani sa moc s nimi stretávať nechcem. Bývam s rodičmi a to mi ako spoločenský kontakt stačí. Napriek tomu som ale štastný. V minuosti som bol nestastny lebo som mal zivotne priority v ktorych som musel mat kamarátov, byt oblubeny pekný a mať nejaký vzťah. Teraz som si ale svoje zivotne priority zmenil.

Moje aktuálne zivotne priority sú koníčky ( jedlo, hudba, TV, citanie kníh, relax, sport, surfovanie na nete apod) a hlavne viera v lepší posmrtný život a v Boha. Verím tomu že v tomto živote má človek šancu získat dobrý posmrtný život a preto mojich hlavnym cielom v zivote je snaha získat posmrtny zivot a pomáhať ostatným. Toto je mojim hlavnym cielom spolu s koníčkami čo ma robí štastnym a to pritom nie som ani pekny, ani oblubeny, ani nemam vztah, ani nemam kamaratov ( okrem pár virtualnych s ktorými si píšem cez sociálne siete ).

Je pravda že kopukrát na mna prídu tie sexualne pudy kedy mam obrovsku chut si najst nejaky vztah, no viem že mne to proste z urcitych dovodov nie je dané. V podstate sa dá zbaviť sexualnych pudov vplyvom kastrácie. Ak sa dá človek vykastrovať už viac nebude mať potrebu sexualneho partnerstva. Porozmýšlaj či by to nebol vhodný prípad i pre teba. Alebo sa chceš celý život trápiť vplyvom množstva pohlavnych hormonov ktore sa ty budu v tele tvorit ?