skaredy nos

Príspevok v téme: skaredy nos
erika777

ahojte trapi ma moj krivy nos :( a som si vsimla ze z profilu je aj dost velky..vsetci v mojom okoli maju rovny maly nos a ja taky velky s hrbolom :(..bol niekto z vas na plastiku s nosom? a ak ano tak ako ste boli spokojny? pridavam aj fotku svojho nosa aby ste mi napisali nazor..a poprosim pravdu aj ked pravda obcas boli

Lollka

Nemate ziadne problemy, je vam moc dobre a potom neviete co od dobroty a vymyslate kraviny. Aj keby si s tym isla na plastiku zase nebudes spokojna lebo si najdes dalsich 10 veci co sa ti na sebe nepaci lebo problem mas v skutocnosti v hlave.

bleh

co mas stavy. pekny nos mas. ja som zatazeny na nosy na dievcatach a viac sa mi pači normalny nos ako tento :D (teda nevidim akyje naozaj velky v pomere k tvojej tvari) nez nejaky miniaturny noštek ako gombička. uplne pohode. a to aj som mal sam stavy zo svojho nosa kedysi lebo z kazdej strany vyzera inak a este aj zemiak mam na konci. fuj. a si vezmi ze sa mi za to nikto nesmial zivote aky mam nos. mas to len v hlave a ja by som ti ho na 90% pochvalil. mam taku kamosku a jej nos pride vsade skor ako ona. to je velky nos. ne toto.

Qwerty

Aj ja som chcel kedysi riešiť nos,a som veľmi rád že som nešiel na žiadnu plastiku..Podla fotky to máš v pohode tak nerieš kraviny.

NosTek

Podla mna ho nemas velky. Alebo skus ist do nejakeho salonu kde injekciami vyrovnavaju tento hrbolcek. Pichnu ti tam kyselinu. Mozno ze ti tento zakrok bude stacit a urcite je lacnejsi.

Edvin

ono takto je to tazko hodnotit, chcelo by to fotku celej tvare, ale pokial nie si spokojná tak sa objednaj do ambulancie plastickej chirurgie na konzultáciu..atd....