Chceli by ste chodiť s partnerkou, ktorá by vyžadovala aby ste ju kontrolovali?

Príspevok v téme: Chceli by ste chodiť s partnerkou, ktorá by vyžadovala aby ste ju kontrolovali?
Uzivatel74892947

Táto otázka je mierna predovšetkým pre pánov. Ide o to, že či by ste boli ochotný byť so ženou, ktorá od vás bude vyžadovať veci ako napríklad to, že by ste jej museli vyberať oblečenie a ak by si obliekla niečo, čo neschvalite, tak by mala napríklad na týždeň domáce väzenie. Alebo by ste mali prístup na jej sociálne siete a mohli sledovať s kým si píše. Okrem toho by ma zaujímalo aký je váš názor na to, že by ste mali svojej partnerke vymieňať plienky?

warp

Žijem s takou ženou už pár rokov, teda okrem tých plienok samozrejme (ale viem, že taký fetiš existuje, dokonca sme mali takých známych). Mám prístup na jej facebook, instagram, e-mail, mobilný telefón. Má zapnuté sledovanie polohy na mobile a keď nie je doma alebo v práci vždy mi posiela sms, kde je, s kým a kedy príde. Ale nie sú to moje nápady, väčšinou to chcela ona. Neviem úplne presný dôvod, ale má asi takú potrebu aby som o nej všetko vedel. Zvykol som si nato.
Čo sa týka oblečenia, je to trochu iné. Vie čo sa mi na nej páči a snaží sa tak obliekať. Niekedy, keď mám náladu vidieť ju v niečom zvláštnom, tak jej to poviem a ona si to oblečie. Väčšinou. Ak sa jej to napríklad zdá nevhodné, tak sa trochu dohadujeme a niekedy ustúpi ona a niekedy ja. Žiadne tresty ale nedostáva.

nechapka

ľudia čo myslíte pod tým menením plienok? Dospelým ženám chcete meniť plienky? Sú inkotinentné či čo?

natalia-7

Nie som podobne orientovaná, ale to čo opisuješ je tzv. Dd/lg vzťah.. Je viac takto orientovaných ľudí ako si možno myslíme.. A aj keď určite nie sú takýto muži na každom rohu, verím, že ak človek hľadajúci takýto vzťah hľadá, tak aj nájde. Len treba hľadať na správnych miestach - predpokladám, že v dnešnej dobe sú už určite stránky/fóra/zoznamky/možno zrazy aj na niečo takéto (podobne ako na mnoho iných "úchyliek") ;-)

0v4cka

niezeby som to chcel ale az na to menenie plienok a kontrolovanie komunikacie, by to mohlo byt zaujimave. ak by som sa dostal na rande s takou a bol by som nezadany a pacila by sa mi tak by som to skusil.

ale fakt by ma nebavilo citat nejake kvakaniny..

jupiter

Ked mas take zvlastne chute na partnerku tak kazda jedna by sa mala mat pred tebou na pozore, toto znie uchylne brrr

pseudodr

taka žena by sa mala liečiť u psychiatra, zjavne ma nejake traumy z dectva, možno prisni rodičia a tak sa to prejavuje takto, niečo podobne ako "štokholmský syndrom"

Jolana272502

mam kopu kamaratov ale ani o jednom neviem, ze by ho nieco taketo pritahovalo...mozno sa zopar takych najde, ale myslim, ze to je chore...a sorry, ze som sa k tomu aj ja vyjadrila, sice som zena..