FAJČENIE v 14 rokoch ...

Príspevok v téme: FAJČENIE v 14 rokoch ...
Anonym12345

Čaute mám tú otázku pre fajčiarov. Môžem sa opýtať kedy ste začali fajčiť. Ja mám 14 a chcel by som to skúsiť ale jedna vec mi na fajčení prekáža a to ZÁPACH z cigarety. Ako sa zbaviť zápachu cigarety aby keď som prišiel domov mama nič nezistila? Berte ohľad že to idem len skúsiť a nič viac. Ďakujem vám za rady.

pomocnica

Súhlasím s prvým komentárom, nikdy nevieš či práve ty nie si taký, že zo dňa na deň takmer sa staneš závislým. Ja som to skúsila, nechutí mi to našťastie a pár nešťastnými náhodami som to skúsila ešte párkrát, ale ja som proti cigaretám. Vape alebo vodnú môžem no, ale tiež nie extra často, keď tak na relax, no nemusím to mať.
Čo sa smradu týka, tak tak ako to hnusne smrdí to aj chutí zlatko. Nooo ako tu už písali ruky vytrieť do trávy, dať na nich voňavku, aj na seba ale hlavné je počkať lebo sa to viac menej vyparí do takých 2-3 hodín ak si vonku. Žuvačku a je to. Ale je to svinstvo, vážne ja už nechcem nikdy radšej. ;-) Pozri si toto videjko.

www.youtube.com

Pekný deň.

Pag

Mne sa napáči, že môj syn príliš vyrástol a rastie ďalej. A liek proti tomu ešte nevymysleli. Dosť ma to štve, už som mu to aj povedal, samoška, že názor väčšiny bude iný, otázné, či takisto správny... I get weird and disappear into the mountains.

Marossssssss

Skúsiť si to už mal dávno. Ja som začal keď som bol na ZŠ piatak = 10 rokov. Trvalo to cca pol roka a prestal som, ale znovu začal v 8. triede. A fajčím doteraz už to je 7 rokov.

Nerozumieeem

Ja som to spravila tak ze som fajcila a potom som si dala takú voňavku ktora je po zaruke a podoba sa smradu fajcenia aj ked mne to tak neprislo. Dala som si ju doma nahodne a mamka že co to je ze ci fajcim a ja som jej dala čuchnut tu vonavku. No a neskor som to vyuzila ked som skusala fajcit + umyt si zuby dat mentosku. Alebo povedz ze tvoji kamarati fajcili a ze si bol pri nich a zahraj ze sa ti to vooobec nepacilo a že je to hrozné a že ty by si určite nezačal s tym

Hluppa

Začala som fajčiť v 14tich - však len skúsiť - bojujem s tým doteraz (mám o 10 viac). Nebuď hlúpy ako ja a neskúšaj... Dopredu nevieš, či práve ty nie si citlivý na závislosť na nikotín a či z obyčajného "veď len vyskúšam" to neprejde nenápadne časom do závislosti.
Čo sa týka zápachu, tak ver tomu, že rodič to aj tak bude cítiť. Dá sa to určite eliminovať rôznymi "pomôckami" (parfém, žuvačka, držanie cigarety v štipci na prádlo a nie v ruke, atď atď), ALE cítiť to budú tak či tak...