Ked zena zaraba viac

bzw

Divne, ze sa sem chodia odbavovat a riesit same zeny, aj ked otazka je na muzov. Mne osobne by to nevadilo ze zena zaraba viac, aspon jej nemusim davat peniaze na blbosti a kupi si ich sama.

0v4cka

moja zarabala tiez viac ked este robila ale bolo to len par stovak. nejako mi to nevadilo. mozno som sa s tym podvedome vyrovnaval tym ze som jej pravidelne pomahal a teda cast toho platu som ako keby zarobil ja.
skor by sa mal chlap tesit alebo riesit preco on zaraba menej.

Bohatier

Tak mne by toto vobedz nevadilo :)) (Praveze takto moze muz s istotou povedat ze ta zena neni s nim len kvoli jeho peniazom :D).

baradu

ja to síce nezažívam, ale bolo by mi to trochu nepríjemné.
keby k takému došlo, tak ak by to šlo, snažil by som sa zmeniť prácu alebo pozíciu, aby som mal ten plat vyšší ja.

simka456

Podla mna ak je vztah vyrovnany a neexistuje tam taka vec tvoje a moje, tak by som v tom ziadny problem nevidela. Inak by som sa na teba pozerala, ak by si vobec do prace nechodil

Marti-ka

Tiez som zena, ktora zaraba viacej penazi ako moj muz ale my sme s tym obidvaja ok. Sem-tam si z toho spravime srandu ale nejako extra to neriesime. Ved sme predsa manzelia a peniaze su spolocne

Hanina12234

Ahoj. Ja nie som chlap, ale pisem zo svojej skusenosti.. som zena a zarábam dvojnásobok mojho partnera. Znasa to nie velmi dobre.. casto je z toho deprimovany, smutny, ma pocit ze nie je dost dobry pre mna. Ja sa tym nikdy pred nim nechválim, ani nic, len ako partneri o platoch svojich vieme. Jednoducho sa musi s tym vyrovnať lebo su to vlastne aj jeho peniazky.. Chceme si zaobstarat uz svoje bývanie. Tak väčšina bude z mojho no.. ale milujem ho:))))

Alibona

Niesom sice chlap, ale zena, a za cely moj zivot som zarabala viac ako moj partner. Vobec mu to nevadi, pozerame sa na to obaja ze je to ako tim, nakoniec benefity ma z toho on nie ja :-)