MATE PROBLEM SO SVIJIMI DOSPIEVAJUCIMI DETMI?VYRIESENE!!

Príspevok v téme: MATE PROBLEM SO SVIJIMI DOSPIEVAJUCIMI DETMI?VYRIESENE!!
martina kenrezova

Ahojte.Volam sa Martina a mam 36rokov.Moj syn je prave v obdobi dospievania a maly sme velmi caste nezhody.Aj ked niekolko krat spravil nieco cim si stale viac a viac znizoval moju dvoveru tak som sa rozhodla nieco s tym spravit.Nedala som mu dlhy trest,prave naopak.Mohol chodit vonku do 21:00 a teraz moze do 22:00.Davala som mu takisto caste domace vezenia a tresty a teraz som mu slubila ze mu nedam ziaden ale ked spravi nejaku chybu,tak sa o tom porozpravame.Taketo rozhodnutie som ucinila pred cca pol rokom.Odvtedy sa syn velmi zmenil a nestalo sa mi ze nieco vyviedol ako v minulosti.Podla mojho nazoru si ceny to co ma a to si urcite bude aj kazdy "pubertiak" a nechce to stratit.je ku mne ovela milsy a uz sa skoro vobec nehadame.Skuste to aj vy s vasimy detmi ak mate tento problem,pretoze si myslim ze vela matkam sa tento problem vyskitol a dlho si nevedeli dat rady tak ako ja..verte mi,pomaha to.

ewa

martina.Ja by som sa este tak nevytesovala nad svojim uspechom.Dufam a aj ti to prajem,aby ti to takto fungovalo aj za rok-dva,ale moze ta tvoj syn prekvapit,az sa z toho zrutis.Nedajboze sa zoznami s niekym a dostane sa do zlej partie.Prestane ho bavit byt dobrym a poslusnym chlapcom.Bude sa chciet predviest a upozornit na seba.Vies,vela,vela zalezi na priateloch.Ty ho za ruku vodit nemozes na kazdom kroku.Takto prekvapili mnohych rodicov deti,co vyzerali na vonok ze su poslusne,dobre.Nechcem ta strasit,ale bud v pozore stale!Ake by bolo jednoduche precitat si tvoju "zazracnu"radu a mat doma anjelov!

nina556

kaslite na pravopis a poslite sem vsetkych znamych, nech si precitaju, ze si maju najst k svojim detom cestu a nie cakat, kym deti dospeju a vyseru sa na rodicov. Deti tu cestu nenajdu urcite, jedine rodicia mozu, ale casto krat sa ani len nepokusaju

Alternativa

A vies co je na tejto teme okrem zaujimavej rady vzacne? Ze kazdy rodic ma hladat cestu k svojmu dietatu...neexistuje nejaka sablona, ale ta spravna cesta ano. Je super, ze Ty si ju, Martinka, nasla :D.

martina kenrezova

prosim vas.mohlwi by ste sa konecne zaujimat o ten clanok a nie o diakritiku.dakujem!ak o pomoc nestojite nepiste tu!chcela som len pomoct

lenoccka

no ja som sa nasim naucila vzdy povedat: kam idem, s kym a kedy cca sa vratim. Vacsinou som sa domov vracala cez vikendy poslednym busom co bolo vtedy okolo 10,30. Cez tyzden som to trochu obmedzovala aby som cez vikend mohla ist von. Nikdy sa ma nasi nespytovali zbytocne veci, ked som chcela povedala som sama. Teraz mam sice uz 23 rokov, a byvam sama, ale stale je to o tom, ze idem tam a tam, a pridem zhruba vtedy :))))) a stale to super funguje a vyzadujem to aj od mojho draheho :) takze tak.

martina kenrezova

Tu máte opravený článok,ospravedlňujem sa za chyby.Ale ide tu o tu myšlienku.

Ahojte. Volám sa Martina a mám 36rokov.Môj syn je pravé v období dospievania a mali sme veľmi časté nezhody. Aj keď niekoľko kráť spravil niečo čím si stále viac a viac znižoval moju dôveru tak som sa rozhodla niečo s tým spraviť. Nedala som mu dlhý trest, práve naopak. Mohol chodiť vonku do 21:00 a teraz môže do 22:00.Davala som mu takisto časté domáce vezenia a tresty a teraz som mu sľúbila, že mu nedám žiaden ale keď spraví nejakú chybu ,porozprávame sa o tom. Takéto rozhodnutie som učinila pred cca pol rokom .Odvtedy sa syn veľmi zmenil a nestalo sa mi že niečo vyviedol ako v minulosti. Podľa môjho názoru si ceny to čo ma a to si určíte bude aj každý "pubertiak" a nechce to stratiť. Je ku mne oveľa milší a už sa skoro vôbec nehádame. Skúste to aj vy s vašimi deťmi ak mate tento problém, pretože si myslím, že veľa matkám sa tento problém vyskytol a dlho si nevedeli dať rady tak ako ja. Verte mi ,pomáha to.