je teraz niekomu smutno?

AAAZ

Aj ja som smutná....Som mladá baba a trpim depresiami a uzkostami...popritom velkou unavou a preto mi je tazke najst priatela.... :( Bude to boj :)

danena

Časom prídeš na to, že práve takéto chvíle keď si sama a môžeš si trochu užiť čas osamote sú dosť vzácne :)

mrkvova

dakujem vam niektorym za mile reakcie, ja som potom isla pozerat nejaky film a podarilo sa mi sustredit a odreagovat. neviem, co to bolo, taky nahly protivny stav smutku a nic nepomahalo.

NeznamyTHM1986

Ja som napr. smutný preto, lebo mam 31 rokov a pre zdravotné problémy sa dlhodobo nedarí najsť riadna práca - mám len čiastočný invalidný dôchodok...

Ale snažím sa na to nemyslieť a momentálne si robím jeden nazvyme to rekvalifikačný online kurz (redakčný system na weby Wordpress - nejaký veciam chápem, preto som mierny optimista ale vyhrané ešte zďaleka nemám)

ChodiacaMrtvola

Ja som smutná skoro každý deň. Ono mať materialne veci je fajn ale je to len chvílkové štastie. To hlavné stastie mi neskutocne chyba a neviem kde ho najst, v podstate nas psik. Musim s nim chodievat do lesa castejsie lebo to je asi jedine stastie ktore mám, aj ked uz tu coskoro nebude.

Tomaaas

Mne je smutno. Len práca a domov, život v osamelosti a spoločnosť minimálna, žena nikde ani omylom, už to trvá dlho a nebaví ma to.

Mám smutný život.