Pomozte mi prosim

Príspevok v téme: Pomozte mi prosim
Pomocpomoc

Prosim vas pomozte mi, zalozila som tu uz x prispevkov, ale tento je akutny. Nechcem zit a myslim to naozaj vazne, udrzujem sa tu len kvoli rodicom. Som nezamestnana, bez kamaratov, kamaratiek, som cerstvo po rozchode, ktory som inicovala ja, lebo som sluzila len ako mop, ale nezvladam tuto situaciu. A zamestnat sa? Neviem si predstavit ani niekam ist, nezvladla by som robit. Nonstop placem ak si nedam dve silne tabletky, v noci nespavam, cele dni chodim len ako matoha po meste, aby ma to zachranila a aby som si nic nespravila. Modlim sa vkusez chodim na cintorin a do kostola, prosim Boha o silu, ale toto je silnejsie ako ja. Objednala som sa psychiatrovi, ale az o dva tyzdne, dovtedy je tak daleko a myslim, ze ani ten mi nepomoze a ze to budu len vyhodene peniaze. Nechcela som brat nikdy nic, ale nejde to bez nich. Neviem sa vzchopit, skusala som to milionkrat, teraz som uuplne na tom najhorsie, len chudnem, nemozem nic jest a chcem len odist z tohto sveta a ani to nemozem, pritom by to bolo pre mna vykupenie. Tuzila som len po laske a ak sa zamilujem, tak velmi hlboko a nechapem ako niekto mavne rukou a ide dalej, mam tie najhorsie predstavy a zabijam sa zaziva. Nemam nikoho na koho sa obratit. Rodicia su zo mna zufali a ublizuje im to velmi, ale nevedia mi pomoct. Co mam robit pane boze, co? Prosim nic ironicke ani negativne, lebo mne teraz naozaj staci minimum a nevaham, tak som na tom zle. Neviem sa s tym zmierit s neviem ist dalej. Aj predtym som zazila rozchody, no nikdy to nebolo taketo a kedze mam 30 rokov, som na tom milionkrat horsie aj ked vidim vsade babatka, rodinky a ja im nechcem zavidiet, ale boli ma ako som na tom ja. Poviem si, tak mi treba, sama si za to mozem a len ja trpim, ale je to strasne silne.

lukas1234

Ak mas problem poznam cloveka ktorý ovlada magiu a pomaha ludom napis mu alebo pozri si jeho stranku www.odrabanie.sk Vestec.magia@gmail.com

zajka

ahoj, viem ze tento tvoj prispevok je uz stary, len ma zaujima , co je s tebou. prave preto, ze momentalne sa citim podobne ako opisujes a neviem ako von z toho. som zena a mam 40 rokov. napis mi, ak budes chciet na zajkaemail@gmail.com.

11ema

Odporúčam ti navštíviť jedného profesionála, ktorý mne zachránil kožu, Je to liečiteľ a špecializuje sa na psychické problémi. Žiaden šarlatán. Verím, že ti pomôže. Je omnoho lepší než psychiatri, kt.ťa nadopujú liekmi. Posúvam jeho kontakt: 0944195880. Je z TT, ale pôsobí aj v BA. súrne prípady uprednostní, len mu povedz o čo ide. Veľa štastia

LogikaNepusti

Ty by si mala byt rada ze s takym i diotom uz niesi. Ale chapem ta, tiez som bola taka. Rozisla som sa s jednym takym a trpela pre to a teraz sa len smejem na sebe ako som mohla byt taka hlupa a byt smutna pre niekoho kto si to nezasluzi. Skod ze to nemozem vratit spet.

Tomas12345

Ja by som to nevidel až tak negatívne. Ked si to teda zhrnieme tak tvoje problemy sú : rozchod, nedostatok kamarátov, nezamestnana.
Vsetky tieto problemy sa ale daju vyriesit.

Predpokladám že po rozchode s priatelom bývaš sama. Ono totiž u človeka ktorý býva sám velmi lahko dolieha pocit samoty. Ak bývas sama, tak ovela lahsie na teba dolahne to že nemas ziadnych realnych kamaratov a že si po rozchode.

Bolo by dobré nastahovať sa naspäť k rodicom, aby si nebývala sama, a mala aspon nejaku spolocnost, a hned ty nebude až tak vadiť to že nemáš kamarátov, pretože budes v spolocnosti svojich rodičov. Dokial si nenajdes realnych kamaratov, nájdi si aspon nejakych tych internetovych kamaratov s ktorými si budeš písať na nete a sociálnych sietach. Aj takýto kamaráti sú dobrí.

Co sa práce týka pokial si na tom financne zle tak sa prestahuj k rodicom, a nebudes musiet platit náklady na bývanie, iba pravdepodobne energiu a jedlo ( a možno aj to budu za teba docasne platiť rodicia ak nemas vobec ziadne peniaze).

Práce je dneska veľa, aj ked sa ty nepodarí najst ziadnu prácu na plný úväzok tak minimálne nejaku brigadu by sa ti najst podarit určite malo. A pokial budeš bývať u rodicov, budu ty uplne stacit aj peniaze z brigády. U rodicov by som zostal az dovtedy dokial si nenajdes niekoho s kým budeš bývať.

A čo sa rozchodu týka, tak máš ešte len 30 rokov, si mladá a zdravá a pokial budeš na sebe pracovať tak si urcite znovu niekoho nájdeš. A ak aj nie, tak nič sa nedeje. Zivot nie je len o partnerskych vztahoch. Najdi si stastie v zivote v koníčkoch (jedlo, sport, hudba, citanie knih, apod) a vo viere v posmrtny zivot a v Boha. Toto su myslim ze dostatocne dovody preco sa oplatí žiť. Partnerske vztahy ber len niečo ako bonus.

Radca432

Lollka, ja som bol raz 2 mesiace PN kvoli psychike, lebo som bol krizovy manazer a daval som do poriadku vytunelovany podnik, kde bolo zamestnanych vyse 200 zivitelov rodin, ale i ked som mal strasnu chut na samovrazdu a byt v temnej miestnosti iba zavrety, tak som sa z poslednych sil zviechal a isiel za psychiatrom a nechal som sa vypisat na PN, aby mi chodili nemocenske davky. Takze viem o com hovorim. Si predstav, ze by to mali aj jej rodicia, tak co, boli by vsetci zavreti doma a zomreli by od hladu? Tato baba by mala ist ihned k lekarovi a povedat, ze je to akutne, pripadne sa nechat vypisat alebo hospitalizovat, ale hlavne poziadat o vyplacanie penazi, zo socialnej poistovne, aby neparazitovala na inych. Ak by to nezvladla ona, tak rodicia, ale ona musi mat na to papier. Ono je lahke sa niekomu uviazat na krk a starajte sa o mna, ale treba si uvazit, ci tym nemozem stazit zivot inym. A ked vladze chodit po meste a pisat sem, tak si myslim, ze zvladne aj ine veci, ak by zdvihla zadok!

orol1

skus nejaku fyzicku aktivitu, napriklad si zober nejaky sacok a zbieraj odpadky, alebo sa pristav pri nejakych pracach vonku a zacni im pomahat. nech nie si doma zavreta a s takymito myslienkami. psychiatri by mali byt aj v noci, ked prides do nemocnice, keby ti bolo zle.

Lollka

Autorka temy skus zavolat psychiatrovi ci ti moze dat skorsi termin, ze sa citis velmi zle. Pripadne chod k obvodnej nech ti da na ten cas aspon Lexaurin alebo nieco podobne. Liekov sa neboj, vytiahnu ta z tych najhorsich stavov ale rozhodne ich nemusis brat dlhodobo, az sa budes citit dobre tak ich mozes postupne vysadit. Ako kamaratov si skus najst ludi, ktori su na tom po psychickej stranke podobne ako ty, ti ti budu rozumiet a nebudes sa citit tak sama. Na internete sa daju najst rozne psychologicke fora aj skupiny. A odporucam ti chodit aj k psychologicke ktora ti tiez moze suplovat kamaratku, jej mozes povedat vsetko, pochopi, poradi. Na byvaleho sa vykasli, stale nie si tak stara aby si si nemohla niekoho najst a zalozit rodinu. Ale to az sa das psychicky dokopy, vtedy si aj pracu lahsie najdes.