Chodidlá

Príspevok v téme: Chodidlá
veronika

Uz dlhsi cas mam problem s chodidlami, najma teraz v letnych mesiacoch. Nech sa o ne staram akokolvek, pokozka je stale nepekna, tvrda a navyse sa mi robia take male "otlaky" na palcoch a malickoch. Ked si ich odstranujem pemzou po dvoch dnoch ma to strasne zacne boliet a su velmi citlive. Pekna koza na spodnej casti chodidiel mi vydrzi tak jeden, dva dni. Mozete mi poradit nejeke naozajdobre pripravky, ktore by mojim chodidlam naozaj pomohli, aby bola koza hladka a pekna? Dakujem

marriana

Skus si nohy poriadne vymáčať v čo najteplejšej vode,pemzou ošetri,nakremuj Garnierom na silne poškodenú pokožku,nakremuj si to štedro,nešetri,navleč si sáčky na nohy,potom ponožky a takto choď spať.
rano uvidiš,ako to bude.Ak sa ti to bude pozdávať opakuj každý deň.Ten krém totiž regeneruje poškodenú pokožku a obsahuje látky,potrebné pre jej obnovenie.Zároveň sa koža stáva jemnejšou,menej drsnou a hladšou.No chce to čas a trpezlivosť,samozrejme.
Poznám aj odbornejšie ošetrenie takejto kože,ale to robíme už v nemocnici,takže neviem,či by si zohnala také maste.Preto som ti napísala toto,lebo Garnier je tiež dobry a zoženieš ho všade.Len tak medzi nami,my sestričky ho používame veľmi radi v súkromí,samozrejme,pretože na oddelení ho nenájdeš normálne.
Ak chceš skús,a daj mi vedieť.
Držím palce

123456

zajdi za pedikerkou... aspon na jednu navstevu... ta ti da nozky do poriadku a aj ti da rady ako ix mas osetrovat...