zacal ma byt.co mam robit??milujem ho

Príspevok v téme: zacal ma byt.co mam robit??milujem ho
xxxx

mam chlapca uz 2 roky.zo zacitku vztahu bol on ten najviac zalubeny a ja dievca co nevie co chce.chodila som von s kamaratkami po discotekach.neskor som sa donho zalubila.v poslednom case sa velmi zmenil.ja nikde nechodim.boli sme kazdy jeden den spolu aj viac krat.teraz zacal chodit von.ale ked on ide napr na domasu ja som doma.no ked ja idem von pride ma skontrolovat a hned je nervozny.dovolil si na mna uz viac krat dvihnut ruku no nevadilo mi to lebo sa ospravedlnil a trapilo ho to.no teraz je to ine.ma vela dievcat co ho chcu.ma auto a peniaze(co pre mna uplne neje podstatne).robi mi narocky narokom provokuje hovori ze ide za inou alebo ze si s nou volal.no dnes mi povedal ze ma podviedol a ze je ovela lepsia ako ja a smial sa mi do telefonu.ked prisiel za mnou spoluziak on prisiel a mna strieskal pred nim ze som kurva a spoluziaka zbil az chodok utiekol.nechapem naco tie provokacie robi.a tak strasne ziarli.vobec nelutuje ze namna zdvihol ruku ze som si to zasluzila lebo som mu nemala urobit ze som bola s inym(spoluzaikom)pritom spoluzaik skaredy.a hlavna vec ze on moze chodit na discoteky za kamaratkami co ho chcvu a ktore mu aj teraz volaju az talianska.mam mu odpustit ze ma zbil.podla mna je to chore mu odpustit.ale nha druhej strane ho tak strasne milujem.povedal mi ze aj ked sa rozideme a ked zisti ze je so mnou dajaky chlapec ho rozjebe a on to aj urobi.bojim sa.neviem co mam robit.dat si pokoj a zabudnut aj ked to bude tazke???ale odpustiti a snazit sa napravit vsetko zle vo vztahu(ale co ked bude nadalej taky)

fraisee

a ak ti povie ze ak zacnes po nom chodit s inym chalanom a ze ho rozj.. , tak je to hnusny egoista neokrochany, nechapem preco s nim stracas cas. to ta musi zabit aby ti otvoril oci?

fraisee

niekto kto ta lubi ti nemoze strelit ani facku - tot moj nazor. asi lubis iba ty jeho alebo ani nie a ide len o zvyk.

stasticko

Kasli nanho. robi mu dobre ze ta takto ovlada- a to urcite nieje laska. Nielenze laska, to nieje nič zdrave. Povedz mu vsetko co si myslis s odhodlanim v hlase. A aj keby ta na kolenach tri dni prosil , nechaj ho . Je to idiot ( a to som vybrala to najkrajsie slovo)nestoji ti za to, a dost sa cudujem ako si to doteraz znasala.Aj ked je to zla skusenost do zivota, urcite ta to niekam posunie. Je to chudak ktory si tym nieco dokazuje a verm, nikdy onho nezakopne ziadna inteligentna, zdrava zena, ziadna s nim nebude mrhat svojim casom- a ani ty nie! Drzim prsty!!!!

panika

sama vidis, ze je to chore..ked je o neho taky zaujem -tak ho pusti. Znici ti zivot. potrebujes to ? Kazda laska raz preboli, nechaj sa tyrat -bude sa to len zhorsovat

lilly

Moja bez váhania sa s ním rozíď. Títo ľudia sú proste narušení, neovládajú to, treba aby sa liečili, ale ono to nepomáaha. Žiarlivec absolvuje liečbu na psychiatrii, vyzerá to dobre a keď vyjde odtiaľ von, je znova taký, úspechy sú minimálne... Preč od neho čo najďalej, nezmení sa, to mi ver. Každý rozchod bolí, ale určite menej ako život s takýmto človekom. A báť sa ho nemusíš, to sú len silácke reči, za chvíľu ho to prejde, tiež som niečo podobné zažila...

andrea1234

Nehavat sa takto ponizovat a este tvrdit ze ho milujes? Co nemas ziadnu hrdost? Mlati ta pred ludmi, mlati tvojich kamaratov, to ti nestaci? Si mlada baba, co ma zivot pred sebou tak sa zobud dievca.

kacka

Len neurob tu chybu ze s nim zostanes. To by bol tvoj koniec a ver ze nikdy by si nepocitila, co je to stastie vo dvojici, ktora sa naozaj lubi.Podla toho co pises je to fakt chory clovek, ktory by potreboval zavriet do klietky.

izabelka

ahoj tak citam tento pribeh ale je to tu nejake caste na slovensku ze chlapi otlkaju zeny mam priatela v cudzine aj ja som v cudzine a moj priatel pokazde ako mu spomeniem ze poznam baby co ich mlatia frajeri sa ma opyta ci chlapi v nasej krajine maju tak nizke IQ alebo cim to je ze su tu dievcata ako fackovaci panaci asi je to nizkym sebavedomim teda moj priatel len kruti hlavu nad tym ze dievcata este ostavaju s chlapom co ich mlati pripada mu to divne a pripada to divne aj mne tiez som mala priatela ktory na mna polozil ruku raz a bol koniec takze nedajde sancu primitivom zatiahnut vas do jeho vlastneho primitivizmu a chodte od neho tym ze mu das sancu to urobit s tym len suhlasis ze je to sprave. tak sa opytam ked si bola mladsia mala si vysnivane ze budes mat priatela ktory ta bude byt ziarlit a vyhrazat sa myslim ze o bolo skor to ze si najdes krasneho mudreho dobreho co pre teba spravi vsetko ale mam pocit ze ty robis aj to co si nechcela nie je to dan za lasku to si nemyl je to len potupa pre teba a skusanie tvojej trpezlivosti a robenia z teba to co nie si a dava ti to co si nikdy nechcela tak ak ta to stale pri nom drzi tak mas rada sadisticke zaobchadzanie zo svojou osobou a to ma mozno korene aj v niecom inom mozno aj tvoji rodicia sa chovali rovnako a je to naucene ze to je mozno normalne a po burke pride klud no neviem porozmyslaj radsej

janca

Prosim, nebud sliepka a nenechaj so sebou robit tieto veci. Nemas nejakeho znameho chlapa, co by mu dal dobru nakladacku?
Alebo sa zdekuj niekde na dlhsi cas.
Alebo ho udaj. Toto z jeho strany nie je laska. To je zakomlexovany primitiv.