Bezkofeinová káva (AKÁ??)

cica

Cauko všetci.Ja pijem nescafe každy den rano aj poobede a ked mam chut na kavu viackrat tak si robim nescafe bez kofeinu to ma taky červeny obal a fakt jak super ako riadna kava.

evcca

ja pijem bud spaldovu alebo psenicnu, skus pozriet v bio-obchodom alebo drogerii dm. mne chutia, taka chut ako normalna kava.

anka

Moja mamina pije Nescafé, ale konkrétny názov neviem, ale má celý červený obal, aj vrchnáčik. Ja kávu nepijem, (aj keď už mám 25 mi stále nechutí) ale každému komu ju uvarí sa páči...

RNG

Kofein v kave nie je natolko skodlivy, nez karcinogenne dechty(spalenina)
Ked hladis na prispievanie k zdraviu, musela by si pit zelenu kavu-neprazenu.
Podobne, ako zeleny caj, dokonca ovela viac, obsahuje mnozstvo antioxidantov, takze je pozitivne zdrava na pitie, aj ked obsahuje kofein.
Zialbohu chut je cajova, nie kavova.

alchemilka

ja som si celkom oblubila CARO. Obsahuje raz, jacmen a cakanku. Moze sa zalievat mliekom aj vodou. Chutou mi pripomina meltu, ale nemusi sa varit. Viem, ze sa z neho robi detom v skolke biela kava. A predava sa v zltej valcovej doze.

mikaela

Ahoj Kolerka. Ja ti odporúčam meltu, je to bezkofeinová náhrada kávy, vyrobená z raže a čakanky.Chuť je veľmi podobná káve a je zdravá a môžeš vypiť aj liter. Mne ju tiež poradili a od vtedy som na nej závislá...potom daj vedieť ak ju vyskúšaš