Mám velmi citlive lica... aky krem?

Príspevok v téme: Mám velmi citlive lica... aky krem?
ewa

Citam si casto tvoje rady a aj ich skusam na sebe.Napr.,vyskusala som si dat na tvar kokosovy olej extra virgin,ale skoda,nepomohol mi.Mam velmi citlive lica,iba lica.Pouzivam roky vazelinu s parafinom a vodou,co mi zarabaju v lekarni.Nic ine neznesiem.Skusala som mnoho kvalitnych kremov na prirodnych bazach,ale nic som nezniesla.Mala som cervene flaky.Mam uz skoro 50.Na lekarskej kozmetike mi povedali,ze mam alergiu na nejaku zlozku,ktora je prakticky v mnohych vyrobkoch/pasta na zuby,ruze,mydla aj potravinove vyrobky/,vraj sa s tym neda nic robit.Ale neviem sa s tym vyrovnat,nechce sa mi tomu verit.Mam pocit,ze ma len 'odbili',lebo uz nevedeli co somnou.Dokazem s tym zit,lebo tento krem/v podstate naftovy produkt/mi je celkom ok,trocha mastny,ale aspon ho znesu moje lica.Niekedy su celkom ok,ale niekedy mam aj tak flaky.Bojim sa iba toho,ze sa mi to niekedy zhorsi.Ak mi vies poradit nejaku ocistu,vyslovene na tento problem,dopredu ti dakujem.

nikita32

RNG ak by si si našiel čas, môžeš sa mi vyjadriť k tomu, čo si myslíš o histaminovej intolerancii, čím je dobré ju liečiť, resp. stačí len neustále hltanie Daosinu, antihistaminika, vylučenie potravin - resp. dieta? Neviem si s tym rady. To mam aj celiakiu.Ako naštartovať imunitný systém? čím začať? ďakujem.

RNG

Oprava, zase sa ponahlam prilis, chelatory, cilantro. Virenie ortuti sa prejavuje depresiou, viziami, mozgovou hmlou, depersonalizaciou atd, co moze trvat az niekolko hodin.

RNG

Vikaa, jediny divny pocit co mozes mat v hlave zo spiruliny je virenie ortuti alebo alergia.
Ak je to virenie ortuti, zniz davky na snesditelnu reakciu, ale musis pokracovat, ked sa chces ortuti zbavit
Dalsie chwelatory su selen, jod, cilantor, ALA, rozne aminokyseliny s obsahom siry, MSM, DMSO atd
.Kazde z tychto cheluje/viaze ortut a samozrejme pri nedokonalom odstranovaniz tela cast uvedie do krvneho obehu, tum aj do mozgu, co sposobi to virenie ortuti, niekedy az neznesitelne.
Takze opatrne na to, ale systematicky.

vikaaaa

prosim o radu-zacala som uzivat spirulinu,dnes treti den a mam divny pocit v krku-tlak aj v hlave.Odporucane uzivanie je tam 3x2-4 tabletky.Ja som brala 3x3,moze to byt pre mna vela? Ak mate s tym niekto skusenosti,napiste prosim!

RNG

kariol, plno chudych ludi ma pretucnelu pecen, je to hlavne z prebytkov fruktozy, ktora skonci na 95% v peceni, kde sa zmeni na tuky, nasu zasobu energie.
Zialbohu tuto zasobu pri dnesnej pravidelnej strave nikdy nepouzijeme a postupne sa to kopi viac a viac, az zacnu preplnene tukove bunky praskat a vytvarat jazvy na peceni(cirhoza)
Takze nie skodlive mastne a vyprazane jedla su zodpovedne za pretucnenie pecene, ale prebytocne cukry a najma fruktoza, lebo glukoza sa na 95% spali na vyrobu energie v svaloch, zatial co fruktoza prakticky cela cestuje rovno do pecene.

karioll

schudnut,uprava stravy,menej tukov,ziadne udeniny a vyprazane jedla,viacej zeleniny,ziadny alkohol,lipovitan a flavobion.ak ma v norme ast,alt,gmt,alp,chlosteroly a tryglyceridy tak to neries

RNG

katrinka, oreganovy olej je na odhlienenie a proti roznym mikrobom. Nic viac.

Na odtucnenie pecene je lecitin a calcium D glucarate. A vyhybat sa cukrom.

Na regeneraciu poskodenej pecene je protokol dr Berksona.

Zle travenie trba adresovat doplnkami kyselin traviacich enzymov, vlaknin a probiotik

katrinka

Dobrý den prosím vas pomaha tenoreganový olej aj na problem tukovatenie pečene,a problemy s črevami nafukovanie, zle travenie atd, prosím o info, ako dalej postupovať pri tejto velmi problemovej a zavažnej chorobe, dakujem, s popzdravom katrinka.

RNG

Linda, to je mnou podporovany obchod.
Olej z oregana(divokeho) je prirodzena latka(oregano po slovensky je pamajoran, korenina, pouzivana na pizzu).
Davkovanie je 3x2 tobolky(300 mg)
Kedze je to korenina, tekute stipe v krku, v tobolkach brat len na plny zaludok, inac drazdi.
Spomenute probiotikum ma 3 miliardy organizmov v jednej specialnej zelatinovej tobolke, ktora by sa mala rozpustat az v crevach.
Nikdy neber antimikrobialne prostriedky spolu s probiotikami. Daj medzi ne aspon 3-4 hodiny pauzu(pred a po).Ked treba, radsej vynechaj jednu davku antimikrobialnych.