GYNEKOLOG

meili

Araw, tie za svoju karieru uz toho videli!! Pre gynekologa nie je nic neobvykle, je to predsa lekar a mat mindraky typu ako bude reagovat? Na to zabudni.

araw

no ja by som tiez mala ist...len bojim sa jednej veci..mam velke pysky a bojim sa ako bude gynekologicka reagovat...niekto s podobnymi skusenosami?

qwerty

ahojte..mam problem, ze ked som sa po prvy krat milovala so svojim priatelom..tak sa mi cez vchod do vaginy spravila ako keby taka snurka masa, kt.je pripevnena z oboch stran...mam s tym ist podla vas ku gynekologovi???? abo to odpadne? uz som to chcela aj odstrihnut...no neviem, ci je to dobry napad.. prosim o radu..dakujem

meili

Pioter, to s tym podla mna vobec nesuvisi. Niektore zeny maju proste problem dosiahnut vaginalny orgazmus a podari sa im to casto az v zrelom veku. Pokial ju vies uspokojit klitoridalne, nic sa nedeje. Je to uplne bezne.

pioter

hej ludia...mam taky problem, ze nemozem urobit dievca pri sexe...aj ked vydrzim ako dlho chcem...moze mat s tym nieco spolocne to, ze ma naopak maternicu??

qiu

fuha no neviem asi mám šťastie na doktorku. Ale budem ju musiť asi zmeniť lebo ked skončím školu tak mi to bude k nej daleko. Keby že mi povieš k akým gynekologičkam si chodila aby som sa im vyhla bola by som rada

meili

Podla mojho nazoru je to mozno tym, ze doktor ako chlap prichadza do kontaktu so zenskym telom aj v inom kontexte ako v ambulancii, kdezto u zeny doktorky ide o vylucne technicku zalezitost. To je moj pohlad na vec.

meili

V ludskom pristupe, tym ze je zena mozno ano. Ale vsetky doktorky u ktorych som zatial bola, boli dost tvrde a necitlive co sa tyka vysetrovania. U chlapov som ten problem nikdy nemala. Ale jasne, ze to zavisi od kazdeho konkretneho.