Priliz dlhy penis

basa

no tak to mas blbe,27cm?normalne mam hrozu v ociach,tak ale samozrejme zit sa s tym da.Inak nechapem jeden tu riesi ,ze ma iba 11cm dlheho a druhy zase 27cm...ale poviem vam iba tolko netrapte sa tym,ked si najdete normalne dievca ,ktore vas bude lubit tak jej to nebude prekazat a spolu si najdete to co vam obidvom vyhovuje.

kacicka

s tym sa netrap,spravna baba to pochopi a aj sexualna stranka moze byt pekna.najdu sa sposoby,ako si to uzijete,len treba komunikovat spolu,co komu vyhovuje a co nie.

venuša

Alebo si priviažeš handru okolo penisu, ku koreňu, a možeš isť na doraz. Alebo sú už na to všelijaké pomocky. Aj na príliš maly, aj na príliš velky penis.

kolipo

27 ? :D počuj keď budeš mať 20 možno ti bude stačiť aj ten dlhý popoľník čo býva v obchodnom dome ... inak na babu ani nedočiahneš ... choď za katangom a zmeraj si ho s ním prekonáš ginesov rekord

sin

Ty si asi mimo a necitas. Sex mozes mat s akou chces. A dievcatu to nebude vadit. Jedina vec co mozes spravit je nejst na doraz!!!

ttttttt

jasne že dá ale neviem,či by som chcela,aby moj priatel mal taky...teda,nechcela by som byť asi na mieste tej baby,sorry.