PORADTE NIZKOKALORICKE MAŠKRTYYYY :P

pytam sa

toto som objavila v amerike, horuca cokolada 25 kcal, jaaaj ze skvela je a malo kcal :) skoda ze to tu nikde nezohnat a ani to nejde objednat z USA :(
www.ehomedelivery.com

kyle

71gloria diiiky za tu strankuu...vyskusala som odtial pochutku je to fajnee a pritom zdraveee :) fakt to vyskusajtee..vymixovat orechy a hrozienka do tuhej hmoty a obalit v kokose :P

RNG

Cokolada obsahuje teobromin, latku, ktora potlaca chut.
Takm isto male mnozstvo cukru(cukrik pred jedlom asi 1/2 hodinu) potlaca chut.
Preto nase mamky hovorili, ze pred jedlom nesmieme jest ziadne sladkosti, inac nebudeme poriadne jest.
Ten isty ucinok ma aj jablcny ocot.
Centrum uspokojenia hladu v mozgu pracuje asi z 20 minutovym oneskorenim, preto je dobre si dat pauzu po zjedeni niecoho, aby si mozog uvedomil a potom zjeme celkove menej.

pompa

ja lubim bio cokoladu - nutelu.. carbonela sa vola.. mnaam.. :)) ale ja sa celkovo bio stravujem, cize tych maskrtiek poznam viac.. :)) ale tamta mi chuti najviac..aj ked nizkokaloricka urcite nie..ale ved v bio strave o to ani vobec nejde.. ale to je nadlhsie :))

chobotnica

Ja, ak mám chuť maškrtiť, tak ma žiadne nesladené a netukové náhrady neuspokoja. Ja si dám radšej kus poctivej čokolády, alebo čokoľvek dobré, za tým si umyjem zuby pastou a to Ti poviem, v ústach Ti zostane taká divná chuť,že na ďalšie čoko nemám chuť. Skús to, či to zaberie aj Tebe.