poradte

Príspevok v téme: poradte
smoulinka

S priatelom sme spolu uz pat a pol roka, neviem ale akosi sa to teraz zacalo kazit. Obaja navstevujeme jednu liecitelku, ktora okrem ineho vie predpovedat buducnost. Povedala mi, ze sa rozideme, pretoze budem len pri nom trpiet. On je strasne zlaty, mily, ale niekedy ma svoje muky a zacne rozpravat veci, ktore mi lezu poriadne na nervy. Napriklad aby som uz viac nepribrala - lebo sa mi podarilo schudnut atd. Inak teraz mame take obdobie, ze je to v pohode ale obavam sa buducnosti. Po prvy krat za pat rokov mam rozpacity pocit a strach z buducnosti. Velmi mi v zivote pomohol, stal pri mne pri tom najtazsom a prezili sme to dobre i zle. Stale bol pri mne a nechcem sa len tak nan ho vykaslat, kedze mi tolko pomohol. Planujeme svatbu, ale az o dva roky. A vie, ze ja tu svadbu chcem celym srdcom i telom. Poradte mi prosim, nechem byt totiz ovplyvnena len tou pani. A myslite , ze sa da verit i tomu ze Ryba s Blizencom sa k sebe nehodia?

smoulinka

Dakujem vsetkym velmi pekne za vase nazory. v mojom zivote som si prezila mnoho tazka choroba, zle medziludske vztahy, posmesky... A viem co je spravne. len potrebujem niekedy nakopnut. Kaslem na to co mi kto videl v osude, a zmenim ho ak je tomu tak.Chcem byt s mojou laskou a verim ze kazdy z vas najde stastie, len treba verit. Dakujem velmi pekne vsetkym este raz. Vase slova som citala s radostou a zaroven s tym, ze ako som mohla takto vymyslat. No zivot prinasa hocico...

Soraja

smoulinka ja by som asi ensla nikdy k vestici,alebo jasnovidke. Asi by som sa bala toho co mi povie. A tiez je pravda, ze si to potom vsugerujes. POkial je tvoj priatel zlatucky a milucky a chystate pomaly svadbu, neries taketo voloviny. Si stastna zena. Kazdy ma svoje blbe dni, za to ho nemozes obvinovat, ved sme len ludia. Kasli na to, co ti povedala ta liecitelka. Nikto na svete ti nezaruci aka bude tvoja buducnost. Mozes si najst super cloveka a zobrat si ho a po rokoch zacne nasavat a mlatit ta a podobne. A zase naopak. No a niekedy sa ten clovek nezmeni a zostane taky aky je. Nikdy sa nemozes pozerat na to takto, ze co ak ma zacne mlatit,malebo tak, to by si sa nikdy v zivote za nikoho nevydala. Mas super priatela, ktory ta miluje, ty milujes jeho. Nemas co riesit. Bud stastna a uzivaj si tento krasny vztah naplno. Drzim palceky

adi

Never na take voloviny, pretoze si este fakt vsugerujes, ze sa k sebe nehodite a nakoniec sa to fakt zle skonci. S toho co pises mam pocit, ze ste stastny, tak si to uzivaj a nezamyslaj nad buducnostou. ja som raz tiez bola u jednej jasnovidky ktora mi predpovedala ze sa s manzelom super k sebe hodime a budeme navzdy stastny, a nakoniec sme sa rozviedli. Takze asi tolko k tomu. Vela stastia.

alina

a ešte: ja som škorpión a on býk. Dve znmenia, ktoré vôbec, ale fakt vôbec sa k sebe nehodia. Ale výnimka potvrdzuje pravidlo!

alina

Ja som bola na tom tak isto. Jedna fakt známa jasnovidka mi povedala, že s priateľom sa rozídeme. Najskôr som bola z toho totálne hotová, lebo sme spolu už 3 a pol roka a plánujeme spoločnú budúcnosť. A práve kvôli tomuto sa nám začal kaziť vzťah. Na vine som bola ja. Ale podarilo sa mi to prekonať, vykašlala som sa na to, čo mi povedala a presvedčila som sama seba, že to nemusí byť pravda. Teraz je už opäť všetko v poriadku a my sa ľúbime ešte viac ako predtým!!!! Tak sa na to vy..... a budeš mať pokoj!

meili

Mozem ti poradit len jedno, co najskor skonci s tou liecitelkou, pretoze vedecky je dokazane, ze predpovedanie osudu akymkolvek sposobom negativne posobi na cloveka, zvlast je nevhodne to robit v obdobi, ked je vsetko v poriadku, pretoze psychika ludi sa v takom pripade naprogramuje a tazko sa toho da zbavit. A clovek v podstate sam vystroji svoj osud podla toho, co mu niekto predpovedal. Co sa tyka tych znameni, vzdy sa najdu ustretove cesty aj pre tie nejnepriaznivejsie kombinacie. To je tiez potvrdene zivotom. Takze smelo do toho, zivot to sam rozostavi a netreba sa bat osudu.

ingola6

mam problem na stehne prosim poradte mi mam otrhnuty stehenny sval neviem či je nutne ho dat opeerovat prosim o poradenie DAKUJEM

stasticko

Smoulinka zlata, to hadam nemyslis vazne!Kedze planujete svadbu, predpokladam ze sa velmi dobre poznate- po 5 rokoch.A iba na tom zalezi- na vas dvoch. Ide o to co cítite a u teba je to jasne.Kasli na tu cudziu zensku i na blbe znamenia.ak sa milujete nie je co riesit, po kazdej burke sa raz vyjasní.ak ho tak velmi chces ako vyznieva z tvoho prispevku nechapem co riesis. Kasli na vsetkych a nacuvaj srdcu (viem ze je to otrepana fráza, ale predsa...). Drzim prsty!!!