28 rokov - bolesti klbov

Príspevok v téme: 28 rokov - bolesti klbov
pr managerka

ahojte, som baba mam 28 rokov, a velmi ma bolia bedrove klby a kolena. Je to uz dlhsi cas, niekedy citim len unavu ale pocitujem aj bolesti v klbe celkovo. pri chodi sa citim unaveno. mam sedave zamestnanie, no denne chodim po schodoch, cez vikendy som v zahrade na bike alebo sso psom, a venujem sa joge.
Je to nieco vazne?

kosa

yanna,
lekari si musia zarobit na chleba. ako, to je ich problem.( teda tak hovoria poistovne).
vedci ( skutocni) maju penazi tolko kolko potrebuje.
no a medzi nimi sa pohybujeme my, nevediaci, ale veriaci.
:)

kosa

yanna,
osobne nepoznam ( ani RNG) ake problemy si mala cic.
Ale rady RNG by ludia ktori maju zdravotne problemy, nemali ignorovat.

marek257

zdar. bolia ma klby, hlavne bedrove, ale aj kolena. rozhodol som sa, dat si rozbor krvi, zistit, ktore vitaminy chybaju a doplnit ich stravou. k tomu este plavanie, teply vzduch a ladvinak teraz v zime. samozrejme, ze ziadne zbytocne zataze. duchovna podstata vzniknuteho problemu mi je uz davno jasna - bojim sa pohnut z miesta a ist dopredu - tak mi odchadzaju klby. pekny vecer. Marek BA

jonoo

bolesti klbov su fakt strasne z vlastnej skusenosti. Mozeme brat lieky a kadeco ine kolkolen chceme, najlepsie je setrit sa, ak zacitite, ze klb zacina boliet, treba oddychovat - polihovat, netreba sa prepínat v akejkolvek praci, proste treba mysliet na svoje zdravie. MARTIN_P aj PR MANAGERKA, ste este uplne mladi takze sa hlavne setrite

andie

skor ako by som zacala cokolvek brat, nechala by som sa vysetrit. urcite si nechaj spravit odber krvi a aj ked to u nas nie je este take bezne ja by som chcela aj odber liquoru. pre vylucenie roztrusenej sklerozy..skuseny lekar by na to mal prist aj bez liquoru, ale urcite by som najprv chcela vylucit tuto moznost sklerozy multiplex..

yanna

Pri dezinfekcii organizmus vie, ktorých mikroorganizmov sa musí zbaviť a tie, ktore potrebuje si nechava.Ludké telo je velmi rozumné, nepodcenujme ho. Len ho nesnazme oklamat, aj tak sa neda a potom kričí a kričí.
Lekári, teda veda má obmedzené vedomosti, na mnohe nevedia odpovedat ani dokazat, že prečo je to tak.Vid rôzne prispevky.
Ale to už je filozofické uvažovanie a o to teraz nepatrí...
Ty si ver doplnkom a ja iným metodam.

RNG

Ja radim len doplnky lekarmi(alternativnymi) mnohonasobne dokazane ako antimikrobialne v tele.
Viera patri do nabozenstva.
Medicina a vyziva su vedne odbory.
Ja operujem len na zaklade dokazanych faktov.
S "dezinfekciou" suhlasim len ciastocne, treba vybit patogenne mikroorganizmy, ale nie uzitocne.
Alebo uzitocne potom dosadit spat co najskor.

yanna

RNG, orgaizmus je potrebne dezinfikovat nielen zvnutra ale aj cez kožu. a taktiez sa musi upravit strava pritom, nielen brat nejake tabletky a je ti potom super. to dost naivne mysliet si nieco take. a samozrejme cvicit, nenechavat telo zatuhnut.
Ty si naozaj myslis, ze liekmi, teda doplnkami si da zbavit problemov?ja tomu neverím, lebo som tym presla, tak viem o čom píšem.

v

prešov: nemaš pravdu mne trpli prsty na rukach a bolo to od krcnej chrbtice. som z He ak chces skoc na ortopediu tam potom ti mozem napisat aj meno lekara. jednoducho ma napravil dal mi lieky od bolesti chrbtice a bolo. teraz mi je fajn

v

aj ja mam tento problem bolia ma asi vsetky klby vraj mam nieco posunute alebo nieco ja neviem. brala som lieky od bolesti a tak. chrbticu chodim napravovat ale co sa tyka kolien tak ich vraj nemam iba zatazovat. tento problem mam uz asi tie 3-4 roky a to teraz mam 20r. tak kto je na tom lepsie? a obcas sa aj "zaseknem" takze sa potom ani nepohnem. vonku je to dost neprijemne