Ľúbi-neľúbi???

Príspevok v téme: Ľúbi-neľúbi???
wikinka

Ahojte! Strašne ma trápi moja situácia. Mám 2týždňový vzťah s chlapcom, ľúbime sa. Problém je, že takmer celý august má byť v zahraničí, aj keď mi vravel, že ostane so mnou, aj keby ho rodičia nútili ísť. Nakoniec mi však povedal, že ide a zdá sa, že z vlastnej vôle. Tvrdí mi, že ma ľúbi ako nikoho predo mnou a vydrží ten mesiac a potom už spolu môžme byť stále, ale ja neviem či mu môžem veriť. Môže ma ľúbiť a zároveň byť takmer mesiac bezo mňa? Povedal, že nechce koniec, že som pre neho na prvom mieste, ale mám pocit, že si tým všetkým len protirečí. Prosím, skúste sa k tomu vyjadriť, neviem si dať rady. Ďakujem krásne. Wiki

malinka

Nemozes od neho chciet, aby zrusil nieco take. Lebo ak sa fakt mate radi budete spolu este dlho, ale 2.sanca na takyto ,,vylet" uz mozno nebude. Mas strach ze sa tam zalubi do inej? Btw odlucenie vraj posilnuje lasku. Fakt sa mi zda ze sa v tom prilis vrtas.

kwetka4

No mne sa vobec nezdas paranoidna. Ja by som premyslala rovnako. Tiez si myslim ze clovek co lubi tak nestravi dobrovolne mesiac bez toho druheho.Mala som priatela ktory najskor tvrdil ze nevie byt bezomna ani den no zrazu sa uz trepal do Anglicka.Moja laska bola silnejsia ako ta jeho aj neskor sa to prejavovalo stale viac a viac.Teraz mam priatela ktory bezomna ozaj nevie vydrzat ani den a stale pride za mnou aj ked ma neviem kolko povinnosti.A ked niekde ide tak vsade ma berie so sebou,nie ako ten predosly.Vidim velky rozdiel medzi tymito dvoma muzmi.Takze radim ti velmi sa nespoliehaj na tento vztah lebo je este krehky a malo by sa na nom prave teraz najviac pracovat.Porozpravaj sa s priatelom a povedz mu ako sa citis.

wikusa

a este som chcela powedat, ze to ci ta lubi sa uvidi az po dlhsom case no urcite by tomu nemalo take dlhe odlucenie ublizit... pokial ta naozaj lubi a aj ty jeho tak sa nic nezmeni alebo sa zmani k lepsiemu a uvedomi si ako ta velmi lubi a ako si mu xybala... no a ak ta nelubi tak mozes byt rada, ze to zistil a stihol ti pokazit len dva tyzdne zivota:)

wikusa

Myslim, ze to beries velmi osobne... ten mesacny vylet mal urcite naplanovany dlhsie ako ste vy spolu takze nemozes od neho chciet aby zrusil svoje plany... ani keby ta newiem ako strasne lubi o com nepoxybujem... vies ist na mesiac do zahranicia je zivotna skusenost... teda aspon urcite vacsia ako stravit mesiac prechadzanim za ruky s milovanou osobou na Slovensku. Vies s tebou mozno uz planuje byt aj cely zvysok zivota... tak mu dopraj a ak spolu dlho vydrzite urcite skusenosti, ktore tam nadobudne v buducnosti zuzitkujes aj ty;)