materské znamienko - porušenie

Príspevok v téme: materské znamienko - porušenie
maťa

Ahojte, potrebujem radu, pred pár dňami sa mi stalo, že som si neštastnou náhodou zaškrabla so znamienka až tak, že mi začalo krvácať, trošku som si ho poškodila. Už sa to pekne hojí, len by som sa chcela spýtať, či sa to už aj vám stalo a čo ste potom robili. Či ste si to niečím ošetrovali alebo by bolo najlepšie ho dať lekársky odstrániť. ďakujem.

ojka

Ahoj sarita neviem ako to je v inych ambulanciach, ale moja kožná je súkromná a mam avizované,že platit budem 9€. Či je to v štatnych ambulanciach či iných inak, tak to neviem. (:

sarita

Ahojte :) ... urcite si uz niekto z vas dal odstranit materske znamienko, preto by som sa chcela opytat na nejake info... napr. ci sa za to plati a podobne...
Chcela by som si dat odstranit jedno znamienko, ktore je velke a zavadzia mi a posobi neesteticky... Podla koznej je vraj v poriadku... ale ja by som ho aj tak chcela dat prec...
Dakujem :)

ojka

no ja by som to asi neriskovala a zašla k tej kožnej preistotu, lebo s takýýmito vecami veru nie je sranda. Kamaratka si tak na chrbte jedno rozškrabla a aj sa jej začalo hojiť ale potom sa jej po istom čase zapalilo, tak sa muselo vyberať. Takže radšej skôr ako neskoro (:

mnamka257

na tvojom mieste by som rychlo zasla k lekarovi-mohla by sa ti tam dostat infekcia.alebo keby to nahodou nebolo znamienko ale sosovicka mohla by byt rakovinotvorna-nechvcem ta ale vystrasit-radsej zajdi ale k lekarovi...

janiik37

Zdravím vas..aj ja som si pri športe poranil znamienko,mal som normálne cez neho taku malu ranku ale pekne sa zahohila..bol som sice aj u doktorky,ta sa na tio pozrela,že vpohode..to sa zahoji =o)

agina

Mata nic sa neboj, na 99% to bude v poriadku. Ak ho mas na takom mieste, kde sa riadne sucha o oblecenie/ podprsenka, nohavicky, pas apd.../ bude dobre ho dat odstranit.Avsak vela ludi s takymi to znamienkami preziju v klude cely zivot, takze ak ti nevadi, nemusis si ho dat vyberat.

meili

Matka, nestalo sa to priamo mne, ale mojej kamaratke. Ona ale mala problem, ze ju po tom zaskriabnuti zacalo velmi svrbiet. Ak vravis, ze sa ti pekne hoji a nic ta neboli ani nesvrbi, tak s tym este pockaj. Ale maj ho pod drobnohladom, ak by sa akokolvek zacalo menit, boliet, alebo mat nepravidelny okraj, urcite zajdi ku koznemu. Teraz ma napadlo, ze sa to vlastne stalo aj mne s jednym na chrbte, kedy som ho pokladala na slepo za vyrazku a rypala som do neho. Tiez mi trosku krvacalo, ale zahojilo sa a odvtedy klud, uz je to aj niekolko rokov.