co sa vam paci na zenach?

neo

Chapem ze vela chlapov v prvom rade myslia iba na sex ked uvidia babu. Ale co sa tyka klamania tak za chlapmi v nicom nezaostavaju. Vies co som sa napocuval kalerabov od mojej byvalej priatelky? A ked som sa s nou skusal bavit normalne, tak to bolo ako hrach na stenu. Netvrdim ze vsetky su rovnake. Ale uz som to zazil parkrat znova a totalne ma to znechutilo.

miksinka

no pockaj,neo,ja mam zas opacnu skusenost,to chlapi klamu,az sa im z nosa dymi....Je malo takych,co su uprimni a nepodvadzaju...a aj ked spravia somarinu,tak sa priznaju...:-((

neo

Myslim ze Priama to dokonale vystihla. Mam 28 a vzdy sa mi pacili baby ktore maju krasne vyvinute prsia a pekny okruhly zadok. Je sice pekne ked sa vsetky baby snazia byt dokonale stihle ale take anorekticke modelky sa mi vobec nepacia. Ved je to proti prirode. A okrem toho z toho niektore maju nepravidelny menzes a tazke stresy ked chcu za kazdu cenu schudnut. Taktiez mam rad baby ktore su prirodzene, nehresia a nepretvaruju sa. Co sa tyka klamania tak sa mi to z duse protivi, ale bohuzial sa tomu u bab da tazko vyhnut.

jajinka

no musim uznat, ze niektory muzi sem napisali ozaj krasne nazory na zeny, lebo ta vnutorna krasa je ozaj dolezita, aj statistiky hovoria, ze muzov zaujima vnutorna krasa, ale tiez by ma zaujimalo, kde tie prieskumy robia, alebo aj ti co ste pisali, sa aj toho drzite, alebo je to len rozumna krasna odpoved, ale v skutocnosti tiez radsej "siahnete" po vonkajšej krase, a ze to vnutorne tam chyba, to si v tom momente akokeby nevsimate, lebo ste cely "het" z vonkajšieho obalu.

lilly

werewolf - mozem sa ta spytat, kolko mas rokov a ci uz si zenaty?
neber to ako urazku, ci navrh - :D, len ma to zaujima...

daphne

mne sa zase zdá,že sa so mnou žiaden nechce ukázať ani na verejnosti, ani pred proiatelmi.a prečo?lebo by radšej sex niekde uprostred pola bez svedkov.a aj ked nioe som manekýna s tvárou barbiny,nie som škaredá,ani sprostá,ani prsnatá,ani vyzývavá a kedže nič z toho-uprostred toho pola,som single.Jaj,svine sú to tí chlapi-ale aspon jedno verné by prijala

werewolf

Hmm, co sa mi paci na zenach? Samozrejme, paci sa mi to, ze su pravym opakom muzov, su jemne, krehke (teda aspon vacsina :))
Nepaci sa mi teda, ked je zena vulgarna ci uz verbalnym alebo inym prejavom. Nepaci sa mi tiez, ked pouziva ten novodoby "akoze" slang v kazdej vete a ked sa snazi rozpravat, ako keby prave vypadla z tuningoveho auta velkeho cierneho rappera.
Paci sa mi, ked nepodlieha takymto modam, ale je proste len zenou, svojou podstatou zenskosti. Existuju zeny, ktore by sme mohli nazvat "vecnymi" zenami, ich prirodzena krasa a tym nemyslim len vonkajsiu, sa casom nestraca. Bol by som rad, keby takych zien bolo viac, ale to je, bohuzial problem tykajuci sa struktury spolocnosti. Som vsak presvedceny, ze v dnesnej dobe je takychto zien urcite omnoho menej ako v minulosti. Nehovorim teraz o tom, ze taka zena nema byt emancipovana, preco nie, ja osobne mam rad pevne zeny, ale to sa nijak nevztahuje na ich zenskost.
To sa mi teda paci na zenach, nech nepodliehaju modam, slangom, dobe, nech su len svojou podstatou.

broňa

moja poznám práve takého, ktorý si hľadá dievča na to, aby sa s ňou mohol ukazovať. Nepoviem ešte, keby aj on bol aspoň trochu "manekýn" ale nie je. Preto už zo 10 rokov iba hľadá a hľadá a čuduje sa, že sa žiadnej nepáči. Totiž jeho veľké ego ide kilometer pred ním a vetráte ešte týždeň ako odíde.
Sám sebe škodí, keď dievčatám ospevuje iba zadky a predky, dlhé vlasy a štíhle boky.No ak by som ja počula len toto,tak mám pocit že som iba pekná vec na okuk ale nie osobnosť cenená pre svoje vlastnosti,povahu,prístup k iným...že som taký prázdny doplnok.