sedacie kupele na hemoroidy

Príspevok v téme: sedacie kupele na hemoroidy
gigi

chcela by som , aby mi niekto poradil, ake kupele su dobre na hemoroidy.. z lekarne mam mast Mastu M, no rada by som vedela, co ine este zabera a urychluje hojenie.. skusala som kupel z Borievkovej esencie od firmy Just- je vraj na to urceny, no po 3 dnoch nenastalo zlepsenie.. vdaka za vsetky rady a prispevky

mjanik

najlepší liek je tu akupunktúra.V 90% zmiznú už po prvom sedení.Nebojsa,pri napichovaní sa ani nevyzliekaš!!!!!!

Dadusenkaaa

Chcela by som sa spytat čo by mi pomohlo na zlatu žilu mam to uz asi tyzden hrozne to boli mam to cele vonku..Davam si nato faktum mast aj čipky no nepomaha

evelina08

Súhlasím, že pomáha hemostop. Užívala som ho v tehotenstve spolu s dubovou korou. Ale úplne som sa hemeroidov zbavila, až keď som začala s pravidelnou intímnou hygienou. Kúpili sme aj bidet, čo sa len nainštaluje na záchodovú dosku (www.biobidet.sk). Doležitý je samozrejme pohyb, ale keď má žena rizikové tehotenstvo, je tento variant jediné riešenie.

ifka79

avenoc krém a dubová kôra.. ale najlepším riešením je prevencia, ako som tu už dakde spomínala - obyčajná sprcha/bidet vie spraviť veľa ;)

syndiluca

Repik lekarsky rovnako ako kora z Duba obsahuju ucinne latky= triesloviny. Ich ucinkom sa problemove oblasti a hlavne sliznica stiahne. Preto je dobre striedat odvar z dubovej kory a z repika. Harmancekovy odvar je vhodny, ak sa vyskytuju v tejto oblasti trhlinky, ma totiz protizapalove ucinky.
Dalsim sposobom ako si pomoct su lokalne mastre, kremy, gely.
Ak vsak kupele a volnopredajne produkty nepomozu, je treba navstivit lekara, ktory predpise lieky na posilnenie zilovych stien.

ciaoo2

sedavé kúpele sú fajn, ja som si robila kúpele v dubovej kôre a do toho používala hemostop gél, mne to pomáhalo