potrebujem pomoc prosiiiim

Príspevok v téme: potrebujem pomoc prosiiiim
ella

Moj tatko zacal brat tabletky preduktal MR su to tabletky na srdce, ktore znizuju prijem kyslika do mozgu. Odvtedy je stale unaveny, malatny a vidime na nom, ze uz nema ani take cule chapanie a vnimanie :(
neda si povedat snazili sme sa mu s maminou vyhovorit, ze tie tabletky by mal prestat brat, ale neda si povedat. a ked mu na to nieco poviem mi odvrkne ,ze co sa staram.
neviete mi nieco poradit na podporu mozgu? skusala som mu uz kupit aj ginko a nic.
dakujem velmi pekne za vsetky odpovede

mana

Uzivam Preduktal uz par dni a stale som otapena, pobolieva ma hlava uz viac dni, mna co takmer neviem co je bolest hlavy. Uvidim, ci sa to zlepsi

ella

neviem ako ta nazvat kedze nemas meno.....dakujem ti za nazor. ale problemy zacali spolu s tymi liekmi je trosku hypochonder ako kazdy stary clovek, ale ja som len chcela vediet ako podporit cinnost mozgu a nie aby ma niekto tahal za slovicka....
nie som lekarka ani lekarnicka aby som vedela vsetko o liekoch preto sa pytam a ziadam o radu.

....

To máš odkiaľ že Preductal znižuje príjem kyslíka do mozgu? Pokiaľ viem Preductal zlepšuje látkovú premenu a štruktúru buniek srdcového svalu a znižuje spotrebu kyslíka srdcom a v tom je rozdiel. Podľa môjho názoru tie problémy vôbec nesúvisia s užívaním lieku,je potrebné poradiť sa s odborníkom a nie vysadiť svojvoľne lieky.Všetko dobré prajem.

ella

lenze moj tatko nikdy nemal problem so srdieckom ja ani neviem preco mu tie tabletky predpisala on sa len stazuje na malatnost a ze sa mu chce stale spat, a ona mu da taketo svinstvo.
podla mna mu dala hocico len aby mala od neho pokoj. Strasne mu klesla vykonnost mozgu prestava chapat normalne veci, pritom bol na EEG a zistili mu starecku senilitu tak chcem nieco co by to pomohlo zmiernovat. mam pocit, ze tie lieky to len zhorsuju.

RNG

Na srdce je dobre pravidelne si cistit zily lecitinom(polievkova lyzica cisteho granulatu 1-2 krat do tyzdna, rozpusti sa vo vriacej polievke alebo omacke, nezmeni chut)
vitaminy C(ester C 3 gramy), vitamin E(400 IU)a dobru zmes antioxidantov(napr vytazok z hroznovych semien, hlohu,zeleneho caju,vinpocetin...)
a pripadne 200-400 mg CQ10, ked ide do tuheho.

samko r.

No keď spomínaš ten Preductal, mne ho istého času predpísala u nás jedna taká svojrázna internistka-srdciarka a ešte niečo balené to bolo v hliníkovej fólii. Cítil som sa blbo, tak som išiel za známym vojenským doktorom, ktorý mi odmeral TK, EKG a lieky leteli do koša v ordinácii s tým, že to nemám užívať, že to je svinstvo! Ktohovie kto ich vyrába? Od vtedy mi je lepšie a pomaly mi budú uberať aj z iných liekov na TK a následne vysadzovať. Nech otec poradí s iným lekárom.